Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Simplehuman Coș pentru selectare deșeuri 20 l, argintie Simplehuman Coș pentru selectare deșeuri 20 l, argintie
 Coșul de gunoi Simplehuman este un mare ajutor atunci când sortați deșeurile. Se potrivește în camerele de hotel, dar nu se va pierde nici măcar în camera copiilor sau sub masa din birou. Are două recipiente cu un volum de 10 litri.   Reciclarea deșeurilor nu a fost niciodată atât de ușoară. Unul dintre recipientele interioare are o margine albastră. Va fi imediat clar unde trebuie să aruncați fiecare tip de deșeuri. O jumătate a coșului poate fi destinată hârtiei, cealaltă de exemplu pentru deșeuri mixte. Depinde numai de dvs.   Suprafața coșului are un finisaj special, care previne lipirea amprentelor digitale și a murdăriei de coș. Coșul este fabricat din oțel, recipientul interior din plastic. Ambele materiale sunt ușor de curățat, este suficientă apă curată. Deschideți capacul și îndoiți sacul peste marginea coșului. După închidere sacul de plastic rămâne ascuns sub capac.   Simplehuman fabrică produsele din materiale de top, ceea ce garantează că produsele Simplehuman vor servi în stare perfectă timp de mulți ani.   Simplehuman fabrică proprii saci menajeri. Sacii menajeri se caracterizează prin rezistență ridicată și sunt ușor de scos din coș. Sacii care se potrivesc exact în acest coș, sunt marcați cu litera C (10-12 l) cod comandă 802957.
0,0 0
550

Simplehuman Coș pentru selectare deșeuri 20 l, argintie

Transport gratuit
Simplehuman Coș pentru selectare deșeuri 20 l, argintie Simplehuman Coș pentru selectare deșeuri 20 l, argintie Simplehuman Coș pentru selectare deșeuri 20 l, argintie

Simplehuman Coș pentru selectare deșeuri 20 l, argintie

549,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 549,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: miercuri 27. 09. 2023
Cumpărând obţineţi 112 Norocei

DescriereCoșul de gunoi Simplehuman este un mare ajutor atunci când sortați deșeurile. Se potrivește în camerele de hotel, dar nu se va pierde nici măcar în camera copiilor sau sub masa din birou. Are două recipiente cu un volum de 10 litri.
 
Reciclarea deșeurilor nu a fost niciodată atât de ușoară. Unul dintre recipientele interioare are o margine albastră. Va fi imediat clar unde trebuie să aruncați fiecare tip de deșeuri. O jumătate a coșului poate fi destinată hârtiei, cealaltă de exemplu pentru deșeuri mixte. Depinde numai de dvs.
 
Suprafața coșului are un finisaj special, care previne lipirea amprentelor digitale și a murdăriei de coș. Coșul este fabricat din oțel, recipientul interior din plastic. Ambele materiale sunt ușor de curățat, este suficientă apă curată. Deschideți capacul și îndoiți sacul peste marginea coșului. După închidere sacul de plastic rămâne ascuns sub capac.
 
Simplehuman fabrică produsele din materiale de top, ceea ce garantează că produsele Simplehuman vor servi în stare perfectă timp de mulți ani.
 
Simplehuman fabrică proprii saci menajeri. Sacii menajeri se caracterizează prin rezistență ridicată și sunt ușor de scos din coș. Sacii care se potrivesc exact în acest coș, sunt marcați cu litera C (10-12 l) cod comandă 802957.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 22 cm
Culoare: argintiu
Greutate: 3,6 kg
Înălţime: 38,7 cm
Lăţime: 42,5 cm
Material: inox
Volum: 20 l

Codul de catalog:

 802908
Distribuie
simplehuman

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide