Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Sticlă copii SIGG Moomin Love, 0,3 l Sticlă copii SIGG Moomin Love, 0,3 l
 Sticlele SIGG sunt fabricate dintr-o singură bucată de aluminiu, ceea ce le oferă o etanșeitate perfectă, rezistență, durabilitate, chiar dacă au o greutate redusă. Suprafața interioară este tratată cu o tehnologie specială brevetată EcoCare, care este inofensivă pentru sănătate și igienă, nu conține substanțe chimice nocive (BPA), nu absoarbe mirosuri sau arome și se adaptează flexibil la noua formă atunci când este apăsată și nu se cojește. Utilizând sticle SIGG, vă reduceți amprenta ecologică - protejați mediul.   Aceste sticle pentru copii au o mărime concepută astfel încât să încapă în orice rucsac sau servietă. Materialul utilizat: aluminiu - asigură o rezistență mare în caz de cădere.   Dopul pentru copii este ușor de utilizat chiar și de cei mai mici și în același timp este sigur, deoarece fără a închide muștiucul nu capacul nu se poate plia la loc.   Stratul interior EcoCare - un strat foarte subțire (40 microni) din polimer, aplicat pe întreaga suprafață interioară a sticlei, sub formă de pulbere fină și apoi ars la 200 ° C - este conectat inseparabil la corpul sticlei. Datorită acestui strat, băutura nu intră în contact cu aluminiul - deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la gustul neplăcut de metal. Acest strat este inert, nu absoarbe mirosuri și gusturi și ușurează curățarea sticlei. Nu conține ftalați, BFA sau solvenți organici. Respectă toate standardele de igienă pentru contactul direct cu produsele alimentare, în conformitate cu reglementările UE și FDA.
0,0 0
64

Sticlă copii SIGG Moomin Love, 0,3 l

Sticlă copii SIGG Moomin Love, 0,3 l

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereSticlele SIGG sunt fabricate dintr-o singură bucată de aluminiu, ceea ce le oferă o etanșeitate perfectă, rezistență, durabilitate, chiar dacă au o greutate redusă. Suprafața interioară este tratată cu o tehnologie specială brevetată EcoCare, care este inofensivă pentru sănătate și igienă, nu conține substanțe chimice nocive (BPA), nu absoarbe mirosuri sau arome și se adaptează flexibil la noua formă atunci când este apăsată și nu se cojește. Utilizând sticle SIGG, vă reduceți amprenta ecologică - protejați mediul.
 
Aceste sticle pentru copii au o mărime concepută astfel încât să încapă în orice rucsac sau servietă. Materialul utilizat: aluminiu - asigură o rezistență mare în caz de cădere.
 
Dopul pentru copii este ușor de utilizat chiar și de cei mai mici și în același timp este sigur, deoarece fără a închide muștiucul nu capacul nu se poate plia la loc.
 
Stratul interior EcoCare - un strat foarte subțire (40 microni) din polimer, aplicat pe întreaga suprafață interioară a sticlei, sub formă de pulbere fină și apoi ars la 200 ° C - este conectat inseparabil la corpul sticlei. Datorită acestui strat, băutura nu intră în contact cu aluminiul - deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la gustul neplăcut de metal. Acest strat este inert, nu absoarbe mirosuri și gusturi și ușurează curățarea sticlei. Nu conține ftalați, BFA sau solvenți organici. Respectă toate standardele de igienă pentru contactul direct cu produsele alimentare, în conformitate cu reglementările UE și FDA.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roz
Diametru: 6,6 cm
Înălţime: 15,2 cm
Material: aluminiu + plastic
Volum: 0,3 l

Codul de catalog:

 122066
Distribuie
sigg

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide