Sticlă de băuturi Tescoma Purity 0,7 l, verde Sticlă de băuturi Tescoma Purity 0,7 l, verde
 Prin ce este excepțională sticla Purity? Această sticlă universală, pentru uzul de zi cu zi, este potrivită pentru băuturi reci și calde și este fabricată din plastic de primă clasă, certificat pentru uz medicinal și farmaceutic. De aceea, sticla nu influențează calitatea și gustul băuturilor dvs.   Veți avea la dispoziție băutura preferată oriunde - la școală, la serviciu, când faceți sport și în drumeții. Nu este important doar ce bem, ce și din ce bem.   Avantaje: dop special cu garnitură din silicon, care nu împiedică curgerea băuturii după deschidere sticla este prevăzută cu o curea detașabilă practică, care vă permite să o aveți oricând la îndemână gura largă permite o umplere ușoară și confortabilă a sticlei dacă este necesar, sticla poate fi sterilizată se vinde în 2 mărimi (0,5 și 0,7 l) pentru diferite ocazii - la școală, la plimbare, al antrenament, la serviciu și cursuri   Parametri şi specificații tehnice: materiale: plastic non-toxic de primă clasă și silicon întreținere: vasul din plastic poate fi sterilizat prin fierbere, este compatibil cu mașina de spălat vase, agățătoare și dopul cu filet nu se spală în mașina de spălat vase. garanție: 3 ani
4,0 8
53

Sticlă de băuturi Tescoma Purity 0,7 l, verde

Sticlă de băuturi Tescoma Purity 0,7 l, verde

8 review-uri
52,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: marți 27. 04. 2021  
Cumpărând obţineţi 12 Norocei

DescrierePrin ce este excepțională sticla Purity? Această sticlă universală, pentru uzul de zi cu zi, este potrivită pentru băuturi reci și calde și este fabricată din plastic de primă clasă, certificat pentru uz medicinal și farmaceutic. De aceea, sticla nu influențează calitatea și gustul băuturilor dvs.
 
Veți avea la dispoziție băutura preferată oriunde - la școală, la serviciu, când faceți sport și în drumeții. Nu este important doar ce bem, ce și din ce bem.
 
Avantaje:
  • dop special cu garnitură din silicon, care nu împiedică curgerea băuturii după deschidere
  • sticla este prevăzută cu o curea detașabilă practică, care vă permite să o aveți oricând la îndemână
  • gura largă permite o umplere ușoară și confortabilă a sticlei
  • dacă este necesar, sticla poate fi sterilizată
  • se vinde în 2 mărimi (0,5 și 0,7 l) pentru diferite ocazii - la școală, la plimbare, al antrenament, la serviciu și cursuri
 
Parametri şi specificații tehnice:
  • materiale: plastic non-toxic de primă clasă și silicon
  • întreținere: vasul din plastic poate fi sterilizat prin fierbere, este compatibil cu mașina de spălat vase, agățătoare și dopul cu filet nu se spală în mașina de spălat vase.
  • garanție: 3 ani

Culoare: verde
Diametru: 7,5 cm
Înălţime: 25 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: Plastic
Volum: 0,7 l
 107510
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,0 (8 review-uri)
87 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide