Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Sucitor Orion, din plastic, 50 x 3,5 cm Sucitor Orion, din plastic, 50 x 3,5 cm
 Acest sucitor poate fi folosit pentru aluaturile clasice, pentru cele de turtă dulce și cu marțipan. Un mare avantaj este oferit de inelele din silicon de pe margine, care pot fi îndepărtate și care vă ajută să suciți aluatul la uniform, la aceeași grosime - 3 sau 6 mm. Materiale: plastic, silicon.
4,0 13
33

Sucitor Orion, din plastic, 50 x 3,5 cm

Sucitor Orion, din plastic, 50 x 3,5 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest sucitor poate fi folosit pentru aluaturile clasice, pentru cele de turtă dulce și cu marțipan. Un mare avantaj este oferit de inelele din silicon de pe margine, care pot fi îndepărtate și care vă ajută să suciți aluatul la uniform, la aceeași grosime - 3 sau 6 mm. Materiale: plastic, silicon.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 3,5 cm
Lungime: 50 cm
Material: plastic + silicon

Codul de catalog:

 107904
Distribuie
orion

Review-uri

4,0 (13 review-uri)
92 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide