Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Sufertaș HOME ELEMENTS 16 cm, 3 piese Sufertaș HOME ELEMENTS 16 cm, 3 piese
 Acest sufertaș din inox, cu 3 etaje, este conceput pentru transportul mâncărurilor. Include un capac și alte 2 capace pentru vase, un suport metalic cu cataramă, care îi asigură o închidere etanșă. Dimensiuni: 3x vas (înălțime 6,5 cm, diametru 16 cm , volum 1,3 l) + 1 x capac. Înălțime totală 27 cm. Nu este conceput pentru încălzirea mâncărurilor. Include și un suport metalic prevăzut cu o clemă care asigură o nchidere fermă.  
5,0 2
75

Sufertaș HOME ELEMENTS 16 cm, 3 piese

Sufertaș HOME ELEMENTS 16 cm, 3 piese

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest sufertaș din inox, cu 3 etaje, este conceput pentru transportul mâncărurilor. Include un capac și alte 2 capace pentru vase, un suport metalic cu cataramă, care îi asigură o închidere etanșă. Dimensiuni: 3x vas (înălțime 6,5 cm, diametru 16 cm , volum 1,3 l) + 1 x capac. Înălțime totală 27 cm.
Nu este conceput pentru încălzirea mâncărurilor. Include și un suport metalic prevăzut cu o clemă care asigură o nchidere fermă.
 

Parametri şi specificaţii

Cuptor cu microunde: Nu
Diametru: 16 cm
Energie electrică: Nu
Gaz: Nu
Inducţie: Nu
Înălţime: 27 cm
Încălzire în cuptor: Nu
Maşina de spălat: Da
Material: inox
Vitroceramică: Nu

Codul de catalog:

 127183
Distribuie

Review-uri

5,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide