Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Sufertașe LOCKnLOCK 3 x 680 ml Sufertașe LOCKnLOCK 3 x 680 ml
 Sufertașe cu design practic și ușor din trei piese, pentru alimente, care este utilizat pentru transportul alimentelor. Sufertașele Lock sunt potrivite pentru uz casnic, în special pentru persoanele care nu gătesc acasă foarte des și care își aduc prânzul de la cantine sau restaurante. De asemenea, poate fi utilizat și pentru companiile implicate în livrarea de mese gata preparate (case de caritate, cantine, pensiuni). Recipientele pentru transportul alimentelor sunt potrivite pentru congelator, cuptorul cu microunde și mașina de spălat vase. Volum 3x 680 ml, dimensiunea recipientului este de 14 x 14 cm.
5,0 2
-1

Sufertașe LOCKnLOCK 3 x 680 ml

Noutate
Sufertașe LOCKnLOCK 3 x 680 ml Sufertașe LOCKnLOCK 3 x 680 ml Sufertașe LOCKnLOCK 3 x 680 ml Sufertașe LOCKnLOCK 3 x 680 ml Sufertașe LOCKnLOCK 3 x 680 ml

Sufertașe LOCKnLOCK 3 x 680 ml

2 review-uri
Cumpărând obţineţi 1 Norocel

DescriereSufertașe cu design practic și ușor din trei piese, pentru alimente, care este utilizat pentru transportul alimentelor. Sufertașele Lock sunt potrivite pentru uz casnic, în special pentru persoanele care nu gătesc acasă foarte des și care își aduc prânzul de la cantine sau restaurante. De asemenea, poate fi utilizat și pentru companiile implicate în livrarea de mese gata preparate (case de caritate, cantine, pensiuni).

Recipientele pentru transportul alimentelor sunt potrivite pentru congelator, cuptorul cu microunde și mașina de spălat vase. Volum 3x 680 ml, dimensiunea recipientului este de 14 x 14 cm.

Parametri şi specificaţii

Culoare: multicoloră
Cuptor cu microunde: Da
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic
Volum: 2040 ml

Codul de catalog:

 131365
Distribuie

Review-uri

5,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide