Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tescoma Mop cu mâner telescopic ProfiMATE Tescoma Mop cu mâner telescopic ProfiMATE
 Excelent pentru curățarea umedă și uscată a podelei, cu mâner telescopic universal cu reglare rapidă a lungimii și articulație 3D pentru ștergerea ușoară sub mobilier și în colțuri. Mopul din microfibră de înaltă calitate cu prindere velcro poate fi ușor pus, îndepărtat și spălat în mașina de spălat. Nu ocupă mult spațiu, se poate depozita pe un cârlig, mâner sau bară suport ProfiMATE.   Mânerul telescopic universal este potrivit pentru toate accesoriile, dispozitive de șters praf și raclete ProfiMATE.   Fabricat din plastic rezistent, mâner din metal de calitate, lavetă din microfibră 100% poliester. 3 ani garanție.
4,5 9
88

Tescoma Mop cu mâner telescopic ProfiMATE

Reducere
Tescoma Mop cu mâner telescopic ProfiMATE Tescoma Mop cu mâner telescopic ProfiMATE Tescoma Mop cu mâner telescopic ProfiMATE Tescoma Mop cu mâner telescopic ProfiMATE Tescoma Mop cu mâner telescopic ProfiMATE Tescoma Mop cu mâner telescopic ProfiMATE

Tescoma Mop cu mâner telescopic ProfiMATE

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereExcelent pentru curățarea umedă și uscată a podelei, cu mâner telescopic universal cu reglare rapidă a lungimii și articulație 3D pentru ștergerea ușoară sub mobilier și în colțuri. Mopul din microfibră de înaltă calitate cu prindere velcro poate fi ușor pus, îndepărtat și spălat în mașina de spălat. Nu ocupă mult spațiu, se poate depozita pe un cârlig, mâner sau bară suport ProfiMATE.
 
Mânerul telescopic universal este potrivit pentru toate accesoriile, dispozitive de șters praf și raclete ProfiMATE.
 
Fabricat din plastic rezistent, mâner din metal de calitate, lavetă din microfibră 100% poliester. 3 ani garanție.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 13 cm
Culoare: alb
Greutate: 0,53 kg
Înălţime: 124 cm
Lăţime: 41 cm
Material: plastic, metal

Codul de catalog:

 120570
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,5 (9 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide