Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tescoma SEASON condimente în suport rotativ 16 buc Tescoma SEASON condimente în suport rotativ 16 buc
 Setul de lux excelent pentru depozitarea condimentelor pe mobila de bucătărie și pe masă. Condimentele sunt puse la vedere, grație suportului rotativ sunt ușor accesibile. Pâlnia pentru umplerea recipientelor cu condimente este pusă în suport. Condimentele sunt universale, furnizate cu 16 capace pentru condimente măcinate și 16 capace de schimb pentru condimente întregi. Recipientele sunt realizate din sticlă rezistentă de calitate superioară și plastic de calitate. Recipientele din sticlă, capacele, închiderile și pâlnia sunt potrivite pentru mașina de spălat, suportul curățați cu laveta udă. 3 ani garanție.
4,5 9
240

Tescoma SEASON condimente în suport rotativ 16 buc

Tescoma SEASON condimente în suport rotativ 16 buc

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereSetul de lux excelent pentru depozitarea condimentelor pe mobila de bucătărie și pe masă. Condimentele sunt puse la vedere, grație suportului rotativ sunt ușor accesibile. Pâlnia pentru umplerea recipientelor cu condimente este pusă în suport. Condimentele sunt universale, furnizate cu 16 capace pentru condimente măcinate și 16 capace de schimb pentru condimente întregi. Recipientele sunt realizate din sticlă rezistentă de calitate superioară și plastic de calitate. Recipientele din sticlă, capacele, închiderile și pâlnia sunt potrivite pentru mașina de spălat, suportul curățați cu laveta udă. 3 ani garanție.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Diametru: 17 cm
Înălţime: 28 cm
Material: Plastic
Număr de piese într-un set: 17 buc.

Codul de catalog:

 104802
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,5 (9 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide