Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tigaie Mediashop Livington Doubletta Deluxe Tigaie Mediashop Livington Doubletta Deluxe
  Nu se mai termină haosul dintre tigăile din bucătărie și nu mai este loc pe raft? Uitați de toate oalele și tigăile vechi! Vă oferim un nou sistem de bucătărie Livington Black Doubletta! Care este secretul din spatele noului Livington Black Doubletta? Forma pătrată vă oferă mult spațiu de gătit și vă permite să gătiți două feluri de mâncare în același timp. Livington Black Doubletta are o bază extrem de rezistentă care păstrează căldura pe ambele părți pentru rezultate și mai bune. Datorită circulației sofisticate, căldura din interiorul tigăii este distribuită uniform în jurul alimentelor, de exemplu, atunci când se fierbe încet sau la aburi, dar și la grătar. Garnitura flexibilă din silicon și mânerul ergonomic cu închidere magnetică ingenioasă mențin tigaia bine închisă. Acest lucru garantează un mediu de gătit perfect. Aburul în exces se evaporă prin orificiile prevăzute în acest scop. Puteți deschide tigaia Livington Black Doubletta în orice moment în timpul preparării mâncării, de exemplu atunci când doriți să condimentați mâncarea cu condimente, să turnați apă peste ea sau pur și simplu să o gustați! În acest fel, gătiți mai ușor, sub mai puțină presiune. Mâncărurile dvs. vor avea un gust mai intens și nu veți uita niciodată gustul lor uimitor! Și, în plus, veți găti mult mai repede decât cu orice altă tigaie. Suprafața tigăii este acoperită cu un strat antiaderent, astfel încât nimic nu se lipește și nu se arde. De asemenea, toate părțile tigăii pot fi spălate în mașina de spălat vase. Tigaia este potrivită pentru utilizarea pe toate tipurile de aragazuri: pe gaz, ceramică, electrice și cu inducție. Material: aluminiu, suprafața interioară a tigăii este realizată dintr-un amestec de înaltă calitate de cupru, ceramică și titan.. Ambalajul conține: 1x sistem de tigăi Livington Black Doubletta (tigaie pentru friptură și tigaie pentru grătar) 1x garnitură 1x capac de sticlă cu orificiu pentru aburi 1x coș de prăjire Dimensiuni produs: tigaie: 30 x 24 x 5,5 cm capac de sticlă: 29 x 23,5 cm coș de prăjire: 29 x 23 x 5,5 cm
0,0 0
300

Tigaie Mediashop Livington Doubletta Deluxe

Tigaie Mediashop Livington Doubletta Deluxe

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Nu se mai termină haosul dintre tigăile din bucătărie și nu mai este loc pe raft? Uitați de toate oalele și tigăile vechi! Vă oferim un nou sistem de bucătărie Livington Black Doubletta!

Care este secretul din spatele noului Livington Black Doubletta? Forma pătrată vă oferă mult spațiu de gătit și vă permite să gătiți două feluri de mâncare în același timp. Livington Black Doubletta are o bază extrem de rezistentă care păstrează căldura pe ambele părți pentru rezultate și mai bune. Datorită circulației sofisticate, căldura din interiorul tigăii este distribuită uniform în jurul alimentelor, de exemplu, atunci când se fierbe încet sau la aburi, dar și la grătar.

Garnitura flexibilă din silicon și mânerul ergonomic cu închidere magnetică ingenioasă mențin tigaia bine închisă. Acest lucru garantează un mediu de gătit perfect. Aburul în exces se evaporă prin orificiile prevăzute în acest scop.

Puteți deschide tigaia Livington Black Doubletta în orice moment în timpul preparării mâncării, de exemplu atunci când doriți să condimentați mâncarea cu condimente, să turnați apă peste ea sau pur și simplu să o gustați! În acest fel, gătiți mai ușor, sub mai puțină presiune. Mâncărurile dvs. vor avea un gust mai intens și nu veți uita niciodată gustul lor uimitor! Și, în plus, veți găti mult mai repede decât cu orice altă tigaie.

Suprafața tigăii este acoperită cu un strat antiaderent, astfel încât nimic nu se lipește și nu se arde. De asemenea, toate părțile tigăii pot fi spălate în mașina de spălat vase. Tigaia este potrivită pentru utilizarea pe toate tipurile de aragazuri: pe gaz, ceramică, electrice și cu inducție.

Material: aluminiu, suprafața interioară a tigăii este realizată dintr-un amestec de înaltă calitate de cupru, ceramică și titan..

Ambalajul conține:

  • 1x sistem de tigăi Livington Black Doubletta (tigaie pentru friptură și tigaie pentru grătar)
  • 1x garnitură
  • 1x capac de sticlă cu orificiu pentru aburi
  • 1x coș de prăjire

Dimensiuni produs:

  • tigaie: 30 x 24 x 5,5 cm
  • capac de sticlă: 29 x 23,5 cm
  • coș de prăjire: 29 x 23 x 5,5 cm

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Greutate: 1,57 kg
Inducţie: Da
Maşina de spălat: Da
Material: aluminiu
Vitroceramică: Da

Codul de catalog:

 805348
Distribuie
mediashop

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Acest produs are 3 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide