Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Trefl Puzzle Masha și ursul, 4 buc. Trefl Puzzle Masha și ursul, 4 buc.
 Puzzle Trefl pentru copii, cu trei imagini cu tema serialului animat Masha și Ursulețul.   Puzzle progresiv, cu diferite grade de dificultate - 4 puzzle cu 35, 48, 54 și 70 de piese, care îmbunătățesc treptat atenția copilului atunci când compune jocul, crescând dificultatea. Imaginile sunt la fel de mari, se schimbă doar mărime și, implicit, numărul de piese. Compunerea puzzle-urilor dezvoltă excelent dexteritatea, antrenează abilități motrice fine și capacitatea de observare și umple timpul liber. Puzzle-ul pentru copii se potrivește excelent pentru toate categoriile de vârstă. Fiecare puzzle compus poate fi descompus și compus în mod repetat, sau motivul compus rezultat poate fi lipit și transformat într-o decorațiune pentru camera de copii.   Trefl puzzle sunt o alegere bună pentru o distracție pe măsură.
4,5 43
40

Trefl Puzzle Masha și ursul, 4 buc.

Trefl Puzzle Masha și ursul, 4 buc.

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescrierePuzzle Trefl pentru copii, cu trei imagini cu tema serialului animat Masha și Ursulețul.
 
Puzzle progresiv, cu diferite grade de dificultate - 4 puzzle cu 35, 48, 54 și 70 de piese, care îmbunătățesc treptat atenția copilului atunci când compune jocul, crescând dificultatea. Imaginile sunt la fel de mari, se schimbă doar mărime și, implicit, numărul de piese. Compunerea puzzle-urilor dezvoltă excelent dexteritatea, antrenează abilități motrice fine și capacitatea de observare și umple timpul liber. Puzzle-ul pentru copii se potrivește excelent pentru toate categoriile de vârstă. Fiecare puzzle compus poate fi descompus și compus în mod repetat, sau motivul compus rezultat poate fi lipit și transformat într-o decorațiune pentru camera de copii.
 
Trefl puzzle sunt o alegere bună pentru o distracție pe măsură.

Parametri şi specificaţii

Înălţime: 20,5 cm
Lăţime: 28,5 cm
Motiv din poveste: Mașa și Ursul
Număr de piese într-un set: 4 buc.
Vârsta recomandată de la: 4 ani

Codul de catalog:

 685528
Distribuie
trefl

Review-uri

4,5 (43 review-uri)
97 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide