Trefl Puzzle Purceluș Peppa Distracție la școală, 3 buc. Trefl Puzzle Purceluș Peppa Distracție la școală, 3 buc.
 Copii iubesc aventurile lui Peppa și ale prietenilor lui? Atunci, cumpărați-le acest set din care vor putea compune unele dintre aventurile de la școală al micului Peppa. Puzzle au diferite grade de dificultate, în funcție de numărul de piese; pachetul include imagini cu 20, 35 și 50 de piese. Imaginile sunt la fel de mari, se schimbă doar mărimea pieselor individuale. Compunând puzzle cu copii le susțineți răbdare, atenția și concentrarea.   Compania Trefl este unul dintre principalii producători europeni de puzzle-uri, jocuri de masă și cărți de joc, care funcționează din 1985. Are n oferă peste 30 de tipuri diferite de puzzle-uri, cu un număr de piese cuprinse între 2 și 6000, cu o gamă largă de teme, inclusiv peisaje naturale, orașe, monumente, animale, precum și tablouri ale unor maeștri vechi sau artiști contemporani. În motivele copiilor, compania poloneză Trefl se bazează pe produse cu licență populare de mult timp (Winnie the Pooh, Prințesele Disney, Mașini, Scooby Doo, Mickey Mouse, Smurfs, etc.), precum și pe poveștile actuale de desene animate cunoscute de pe ecranele de cinema. Produsele Trefl sunt exportte în peste 50 de țări din întreaga lume.
4,5 16
30

Trefl Puzzle Purceluș Peppa Distracție la școală, 3 buc.

reducere -14%
Trefl Puzzle Purceluș Peppa Distracție la școală, 3 buc. Trefl Puzzle Purceluș Peppa Distracție la școală, 3 buc. Trefl Puzzle Purceluș Peppa Distracție la școală, 3 buc. Trefl Puzzle Purceluș Peppa Distracție la școală, 3 buc.

Trefl Puzzle Purceluș Peppa Distracție la școală, 3 buc.

16 review-uri
Iniţial: 34,99 lei | Reducere: 5,00 lei 29,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: Ultima bucată din stoc
La dumneavoastră: marți 27. 04. 2021  
Cumpărând obţineţi 7 Norocei

DescriereCopii iubesc aventurile lui Peppa și ale prietenilor lui? Atunci, cumpărați-le acest set din care vor putea compune unele dintre aventurile de la școală al micului Peppa. Puzzle au diferite grade de dificultate, în funcție de numărul de piese; pachetul include imagini cu 20, 35 și 50 de piese. Imaginile sunt la fel de mari, se schimbă doar mărimea pieselor individuale. Compunând puzzle cu copii le susțineți răbdare, atenția și concentrarea.
 
Compania Trefl este unul dintre principalii producători europeni de puzzle-uri, jocuri de masă și cărți de joc, care funcționează din 1985. Are n oferă peste 30 de tipuri diferite de puzzle-uri, cu un număr de piese cuprinse între 2 și 6000, cu o gamă largă de teme, inclusiv peisaje naturale, orașe, monumente, animale, precum și tablouri ale unor maeștri vechi sau artiști contemporani. În motivele copiilor, compania poloneză Trefl se bazează pe produse cu licență populare de mult timp (Winnie the Pooh, Prințesele Disney, Mașini, Scooby Doo, Mickey Mouse, Smurfs, etc.), precum și pe poveștile actuale de desene animate cunoscute de pe ecranele de cinema. Produsele Trefl sunt exportte în peste 50 de țări din întreaga lume.

Înălţime: 19,5 cm
Lăţime: 20 cm
Motiv din poveste: Purcelușa Peppa
Număr de piese într-un set: 3 buc.
Vârsta recomandată de la: 3 ani
 681898
Distribuie
trefl

Review-uri

4,5 (16 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide