Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Turn de joacă Woody Sammy, 49 piese Turn de joacă Woody Sammy, 49 piese
 Acest joc captivant va distra întreaga familie. Jucătorii aruncă zarurile și, la fiecare rundă, trag treptat din turn pietrele cu animalul care cade pe ele. Piatra pe care o scot se așază deasupra turnului, astfel încât turnul să nu cadă.   O variantă mai dificilă este versiunea în care jucătorii scot pietrele din turn după imaginile de pe cărți. Acestea se scot din grămada din mijlocul mesei. Pe cărți nu vor apărea doar imagini cu animalele date, ci și siluetele lor sau o imagine cu mâncarea pe care animalul respectiv o mănâncă. Jucătorii trebuie să se gândească apoi ce piatră să scoasă de fapt.
4,5 135
80

Turn de joacă Woody Sammy, 49 piese

reducere -20%
Turn de joacă Woody Sammy, 49 piese Turn de joacă Woody Sammy, 49 piese

Turn de joacă Woody Sammy, 49 piese

135 review-uri
Iniţial: 99,99 lei | Reducere: 20,00 lei 79,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 79,99 lei
Disponibilitate: În stoc 3 buc
La dumneavoastră: joi 01. 06. 2023
Cumpărând obţineţi 16 Norocei

DescriereAcest joc captivant va distra întreaga familie. Jucătorii aruncă zarurile și, la fiecare rundă, trag treptat din turn pietrele cu animalul care cade pe ele. Piatra pe care o scot se așază deasupra turnului, astfel încât turnul să nu cadă.
 
O variantă mai dificilă este versiunea în care jucătorii scot pietrele din turn după imaginile de pe cărți. Acestea se scot din grămada din mijlocul mesei. Pe cărți nu vor apărea doar imagini cu animalele date, ci și siluetele lor sau o imagine cu mâncarea pe care animalul respectiv o mănâncă. Jucătorii trebuie să se gândească apoi ce piatră să scoasă de fapt.

Parametri şi specificaţii

Înălţime: 23 cm
Lăţime: 7,5 cm
Material: lemn
Vârsta recomandată de la: 4 ani

Codul de catalog:

 690514
Distribuie
woody

Review-uri

4,5 (135 review-uri)
99 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide