Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Vas de măsurare Culina, 2 l Vas de măsurare Culina, 2 l
 Cu acest bol de bătut, cu capac din două piese, veți putea prepara mai ușor creme, aluat de pișcoturi, frișca sau albușurile bătute. Este prevăzut cu un muștiuc practic și cu mâner, care asigură o manipulare confortabilă a vasului. Bolul este fabricat din plastic de calitate și are un volum total de 2 l.  Instrucțiuni de utilizare a bolului: Înainte de a începe operațiunea de bătut, ridicați partea centrală a capacului, eliberând astfel locul pentru telurile de bătut. A doua piesă a capacului împiedică împroșcarea, protejând blatul de lucru împotriva murdăririi. Pentru a preveni uscarea delicateselor bătute, închideți pur și simplu din nou partea de mijloc a capacului pe vas. Se poate spăla în mașina de spălat vase.
5,0 10
25

Vas de măsurare Culina, 2 l

Vas de măsurare Culina, 2 l
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 7 clienţi

Vas de măsurare Culina, 2 l

10 review-uri
24,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc mai mult de 10 buc
La dumneavoastră: miercuri 01. 02. 2023
Cumpărând obţineţi 10 Norocei

DescriereCu acest bol de bătut, cu capac din două piese, veți putea prepara mai ușor creme, aluat de pișcoturi, frișca sau albușurile bătute. Este prevăzut cu un muștiuc practic și cu mâner, care asigură o manipulare confortabilă a vasului. Bolul este fabricat din plastic de calitate și are un volum total de 2 l. 
Instrucțiuni de utilizare a bolului: Înainte de a începe operațiunea de bătut, ridicați partea centrală a capacului, eliberând astfel locul pentru telurile de bătut. A doua piesă a capacului împiedică împroșcarea, protejând blatul de lucru împotriva murdăririi. Pentru a preveni uscarea delicateselor bătute, închideți pur și simplu din nou partea de mijloc a capacului pe vas. Se poate spăla în mașina de spălat vase.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 23 cm
Greutate: 0,21 kg
Înălţime: 13 cm
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic
Volum: 2 l

Codul de catalog:

 126746
Distribuie

Review-uri

5,0 (10 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide