Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Veba Față de pernă din damasc Geon Art Floare galbenă, 40 x 40 cm Veba Față de pernă din damasc Geon Art Floare galbenă, 40 x 40 cm
 Vă plac zilele călduroase de primăvară și vară, cu soare și multe flori? Arătați acest lucru și prin alegerea lenjeriei de pat. Finisajul Easy Care, care nu necesită călcare, conferă materialului o finețe caracteristică și textură fluidă, dar mai presus de toate un confort neprețuit al întreținerii ușoare! Fața de pernă este prevăzută cu o încheiere practică cu fermoar.
0,0 0
39

Veba Față de pernă din damasc Geon Art Floare galbenă, 40 x 40 cm

Veba Față de pernă din damasc Geon Art Floare galbenă, 40 x 40 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereVă plac zilele călduroase de primăvară și vară, cu soare și multe flori? Arătați acest lucru și prin alegerea lenjeriei de pat. Finisajul Easy Care, care nu necesită călcare, conferă materialului o finețe caracteristică și textură fluidă, dar mai presus de toate un confort neprețuit al întreținerii ușoare! Fața de pernă este prevăzută cu o încheiere practică cu fermoar.

Parametri şi specificaţii

Culoare: galben
Dimensiuni pernă: 40 x 40 cm
Închidere: fermoal
Material: 100% bumbac damasc
Spălare recomandată: 60 °C

Codul de catalog:

 230273
Distribuie
veba

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide