Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Zână elf pe un leu înaripat Schleich Bayala 70714 Zână elf pe un leu înaripat Schleich Bayala 70714
 Cu mult înainte ca oamenii din Bayala® să vadă zâna pe leul înaripat, ei îi simt magia în timp ce plutește grațios prin aer. Zâna salută amabil pe toți locuitorii. Coama roz și aripile împodobite ale leului alb strălucesc auriu în lumina soarelui. Împreună cu zâna, creatura magică zboară deasupra câmpurilor vaste și colorate de flori din Bayala®. Când aterizează, celelalte zâne îi salută curioase. Forța și curajul acestei maiestuoase creaturi magice sunt cunoscute în tot regatul zânelor. Figurinele Schleich sunt extrem de detaliate, pictate cu dragoste și le permit copiilor să se joace și să învețe în același timp. Dimensiunile pachetului: 27,5 x 21,8 x 11,5 cm. Nu este potrivit pentru copii cu vârsta sub 3 ani. Vârsta recomandată: 5-12 ani.
5,0 1
149

Zână elf pe un leu înaripat Schleich Bayala 70714

Zână elf pe un leu înaripat Schleich Bayala 70714

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCu mult înainte ca oamenii din Bayala® să vadă zâna pe leul înaripat, ei îi simt magia în timp ce plutește grațios prin aer. Zâna salută amabil pe toți locuitorii. Coama roz și aripile împodobite ale leului alb strălucesc auriu în lumina soarelui. Împreună cu zâna, creatura magică zboară deasupra câmpurilor vaste și colorate de flori din Bayala®. Când aterizează, celelalte zâne îi salută curioase. Forța și curajul acestei maiestuoase creaturi magice sunt cunoscute în tot regatul zânelor.

Figurinele Schleich sunt extrem de detaliate, pictate cu dragoste și le permit copiilor să se joace și să învețe în același timp. Dimensiunile pachetului: 27,5 x 21,8 x 11,5 cm. Nu este potrivit pentru copii cu vârsta sub 3 ani. Vârsta recomandată: 5-12 ani.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 8,2 cm
Culoare: multicoloră
Înălţime: 15 cm
Lăţime: 19 cm
Vârsta recomandată de la: 5 ani

Codul de catalog:

 699273
Distribuie
schleich

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide