Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Aparat de masaj Mediashop VibroLegs Aparat de masaj Mediashop VibroLegs
 Așezați-vă confortabil și bucurați-vă de un masaj benefic cu VibroLegs. Producătorii de VibroLegs aduc pe piață un miracol de masaj pentru picioarele dumneavoastră!Combinația perfectă de masaj și vibrații pentru a vă relaxa și reîmprospăta picioarele! Dispozitivul este echipat cu role de masaj rotative și poate ajuta chiar la ameliorarea senzației de apăsare a picioarelor. Cu telecomanda inclusă, puteți experimenta relaxarea prin simpla atingere a unui buton - pur și simplu porniți două programe automate sau două programe reglabile manual și bucurați-vă de un masaj plăcut! Telecomanda vă garantează o manevrare complet simplă a dispozitivului. Talpa de silicon a aparatului VibroLegs este detașabilă și, prin urmare, poate fi curățată ușor și igienic. Printre altele, VibroLegs are o dimensiune ideală și poate fi depozitat cu ușurință. Adaptorul este inclus în produs. Este partea de alimentare. Nu este listat în conținutul ambalajului, deoarece este inclus în produs. Date tehnice: putere: 30 W folosiți doar în rețea electrică: A361-2401500E Adaptor: număr model: A361-2401500E alimentare: 100 - 240 V ~, 50/60 Hz, 1,5A putere: 24 V, 1,500mA Ambalajul conține: 1x aparat masaj VibroLegs 1x telecomandă 1x instrucțiuni
4,5 9
540

Aparat de masaj Mediashop VibroLegs

reducere -10% Transport gratuit
Aparat de masaj Mediashop VibroLegs Aparat de masaj Mediashop VibroLegs Aparat de masaj Mediashop VibroLegs
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 5 clienţi

Aparat de masaj Mediashop VibroLegs

9 review-uri
Iniţial: 599,99 lei | Reducere: 60,00 lei 539,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 539,99 lei
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: joi 30. 03. 2023
Cumpărând obţineţi 58 Norocei

DescriereAșezați-vă confortabil și bucurați-vă de un masaj benefic cu VibroLegs. Producătorii de VibroLegs aduc pe piață un miracol de masaj pentru picioarele dumneavoastră!Combinația perfectă de masaj și vibrații pentru a vă relaxa și reîmprospăta picioarele! Dispozitivul este echipat cu role de masaj rotative și poate ajuta chiar la ameliorarea senzației de apăsare a picioarelor.

Cu telecomanda inclusă, puteți experimenta relaxarea prin simpla atingere a unui buton - pur și simplu porniți două programe automate sau două programe reglabile manual și bucurați-vă de un masaj plăcut! Telecomanda vă garantează o manevrare complet simplă a dispozitivului.

Talpa de silicon a aparatului VibroLegs este detașabilă și, prin urmare, poate fi curățată ușor și igienic. Printre altele, VibroLegs are o dimensiune ideală și poate fi depozitat cu ușurință.

Adaptorul este inclus în produs. Este partea de alimentare. Nu este listat în conținutul ambalajului, deoarece este inclus în produs.

Date tehnice:

  • putere: 30 W
  • folosiți doar în rețea electrică: A361-2401500E

Adaptor:

  • număr model: A361-2401500E
  • alimentare: 100 - 240 V ~, 50/60 Hz, 1,5A
  • putere: 24 V, 1,500mA

Ambalajul conține:

  • 1x aparat masaj VibroLegs
  • 1x telecomandă
  • 1x instrucțiuni

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 35 cm
Culoare: portocaliu
Înălţime: 14 cm
Lăţime: 40 cm

Codul de catalog:

 805219
Distribuie
mediashop

Review-uri

4,5 (9 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide