Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Bile de acupresură cu magneţi, auriu, diam. 4,5 cm Bile de acupresură cu magneţi, auriu, diam. 4,5 cm
Suprafaţa bilelor de acupresură este prevăzută cu vârfuri metalice ascuţite, care permit un masaj prin acupresură plăcut. Câmpurile magnetice de frecvenţă joasă iniţiază modificările stărilor biochimice ale celulelor, ceea ce calmează durerile, ajută în caz de umflături, susţine circulaţia sângelui, metabolismul şi regenerarea. Palma omului are în jur de douăzeci de mii de puncte de reflexie, iar picioarele de trei ori mai mult. Organele important din corp sunt proiectate pe palme şi pe tălpi, iar prin stimularea punctelor de acupresură de pe acestea se susţine o funcţionare şi o activitate bună a tuturor organelor.
4,0 17
52

Bile de acupresură cu magneţi, auriu, diam. 4,5 cm

Bile de acupresură cu magneţi, auriu, diam. 4,5 cm Bile de acupresură cu magneţi, auriu, diam. 4,5 cm Bile de acupresură cu magneţi, auriu, diam. 4,5 cm
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 5 clienţi

Bile de acupresură cu magneţi, auriu, diam. 4,5 cm

17 review-uri
51,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: poimâine
Cumpărând obţineţi 12 Norocei

DescriereSuprafaţa bilelor de acupresură este prevăzută cu vârfuri metalice ascuţite, care permit un masaj prin acupresură plăcut. Câmpurile magnetice de frecvenţă joasă iniţiază modificările stărilor biochimice ale celulelor, ceea ce calmează durerile, ajută în caz de umflături, susţine circulaţia sângelui, metabolismul şi regenerarea.
 
Palma omului are în jur de douăzeci de mii de puncte de reflexie, iar picioarele de trei ori mai mult. Organele important din corp sunt proiectate pe palme şi pe tălpi, iar prin stimularea punctelor de acupresură de pe acestea se susţine o funcţionare şi o activitate bună a tuturor organelor.

Parametri şi specificaţii

Culoare: auriu
Diametru: 4,5 cm
Număr de piese într-un set: 2 buc.

Codul de catalog:

 353226
Distribuie

Review-uri

4,0 (17 review-uri)
94 % clienţii recomandă
3 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide