Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Butter Kings Pătura de camping Which frenchie, 145 x 180 cm Butter Kings Pătura de camping Which frenchie, 145 x 180 cm
 Bucurați-vă de vară la maxim, răsfățați-vă și luați-vă apropiații sau prietenii la un picnic. De confortul maxim se va asigura pătura frumoasă de camping, care impresionează nu numai prin motivul minunat. O puteți folosi în timpul verii când mergeți la apă sau doar acasă, ca cuvertură. Partea de jos este formată dintr-un material impermeabil negru, care vă protejează pe dumneavoastră și pe pătura dumneavoastră de umezeală, de aceea nu trebuie să vă faceți griji, că răciți. Partea de sus este din microfibră imprimată frumos.
5,0 2
210

Butter Kings Pătura de camping Which frenchie, 145 x 180 cm

Butter Kings Pătura de camping Which frenchie, 145 x 180 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereBucurați-vă de vară la maxim, răsfățați-vă și luați-vă apropiații sau prietenii la un picnic. De confortul maxim se va asigura pătura frumoasă de camping, care impresionează nu numai prin motivul minunat. O puteți folosi în timpul verii când mergeți la apă sau doar acasă, ca cuvertură.Partea de jos este formată dintr-un material impermeabil negru, care vă protejează pe dumneavoastră și pe pătura dumneavoastră de umezeală, de aceea nu trebuie să vă faceți griji, că răciți. Partea de sus este din microfibră imprimată frumos.

Parametri şi specificaţii

Culoare: multicoloră
Dimensiuni: 145 x 180 cm
Material: 100% poliester

Codul de catalog:

 223002
Distribuie
butterkings

Review-uri

5,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide