Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cai Appalachi și accesorii de dresaj Schleich 42433 , 7 buc. Cai Appalachi și accesorii de dresaj Schleich 42433 , 7 buc.
 Accesoriile de antrenament au posibilități infinite de extindere și pot fi combinate cu școala de călărie și caii. Lisa preferă să antreneze cai Appaloosa. Când Lisa a venit la antrenament într-o zi, a văzut o iapă care sărise garduri - deși trebuia să fie antrenată pentru călărie western. De atunci, Lisa s-a antrenat cu iapa în secret. Lisa îi dă fiecăruia dintre cai câte un măr ca recompensă pentru că se antrenează atât de bine. Figurinele pot ține fiecare obiect mic în mână. Conținutul pachetului: 3x cal appaloosa, obstacole, mere, gard, cupă. Figurinele sunt realizate din material de cauciuc de înaltă calitate și sunt pictate manual.
5,0 1
143

Cai Appalachi și accesorii de dresaj Schleich 42433 , 7 buc.

reducere -19%
Cai Appalachi și accesorii de dresaj Schleich 42433 , 7 buc. Cai Appalachi și accesorii de dresaj Schleich 42433 , 7 buc. Cai Appalachi și accesorii de dresaj Schleich 42433 , 7 buc. Cai Appalachi și accesorii de dresaj Schleich 42433 , 7 buc. Cai Appalachi și accesorii de dresaj Schleich 42433 , 7 buc.

Cai Appalachi și accesorii de dresaj Schleich 42433 , 7 buc.

1 review-uri
Iniţial: 176,99 lei | Reducere: 34,00 lei 142,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 142,99 lei
Disponibilitate: În stoc
La dumneavoastră: joi 12. 10. 2023
Cumpărând obţineţi 27 Norocei

DescriereAccesoriile de antrenament au posibilități infinite de extindere și pot fi combinate cu școala de călărie și caii. Lisa preferă să antreneze cai Appaloosa. Când Lisa a venit la antrenament într-o zi, a văzut o iapă care sărise garduri - deși trebuia să fie antrenată pentru călărie western. De atunci, Lisa s-a antrenat cu iapa în secret. Lisa îi dă fiecăruia dintre cai câte un măr ca recompensă pentru că se antrenează atât de bine. Figurinele pot ține fiecare obiect mic în mână.

Conținutul pachetului: 3x cal appaloosa, obstacole, mere, gard, cupă. Figurinele sunt realizate din material de cauciuc de înaltă calitate și sunt pictate manual.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 6 cm
Culoare: multicoloră
Greutate: 0,43 kg
Înălţime: 18,7 cm
Lăţime: 24,4 cm
Material: Plastic
Număr de piese într-un set: 7 buc.
Vârsta recomandată de la: 5 ani

Codul de catalog:

 699677
Distribuie
schleich

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide