Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cană de fiert lapte Orion, din inox, fund dublu, 2 l Cană de fiert lapte Orion, din inox, fund dublu, 2 l
 Această cană de fiert lapte, fără capac, din oțel inoxidabil de calitate, are pereți dubli în care se toarnă apă pentru a se preveni prinderea laptelui, a sosurilor sau a budincilor. Veți aprecia și forma specială a mânerului din plastic. Sunetul fluierului de pe laterala vasului anunță că laptele se apropie de punctul de fierbere. Se poate folosi pe plite electrice, pe gaz, vitroceramice și cu inducție. Fundul tip sandviș asigură o distribuire uniformă a căldurii și aderă perfect pe plită, ceea ce este foarte important pentru gătitul pe plite cu inducție.
4,0 16
75

Cană de fiert lapte Orion, din inox, fund dublu, 2 l

Cană de fiert lapte Orion, din inox, fund dublu, 2 l

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă cană de fiert lapte, fără capac, din oțel inoxidabil de calitate, are pereți dubli în care se toarnă apă pentru a se preveni prinderea laptelui, a sosurilor sau a budincilor. Veți aprecia și forma specială a mânerului din plastic. Sunetul fluierului de pe laterala vasului anunță că laptele se apropie de punctul de fierbere. Se poate folosi pe plite electrice, pe gaz, vitroceramice și cu inducție. Fundul tip sandviș asigură o distribuire uniformă a căldurii și aderă perfect pe plită, ceea ce este foarte important pentru gătitul pe plite cu inducție.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 15,5 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Înălţime: 16,5 cm
Maşina de spălat: Da
Material: inox + plastic
Vitroceramică: Da
Volum: 2 l

Codul de catalog:

 122362
Distribuie
orion

Review-uri

4,0 (16 review-uri)
100 % clienţii recomandă
6 recenzii

Întrebări

Acest produs are 2 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide