Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Colanți modelatori lungi, M Colanți modelatori lungi, M
  Acești colanți modelatori unici vă vor ajuta la modelarea unei siluete perfecte. Această lenjerie de corp este îmbogățită cu turmalină, datorită căreia pielea este puternic hidratată, celulita și aspectul general al pielii fiind îmbunătățite semnificativ. Colanții conțin un amestec de fibre carbonice de bambus, care sunt antibacteriene, antifungice și foarte permeabile la aer. Garanța calității și satisfacției.  Îmbrăcați acești colanți și veți fi imediat surprinsă de rezultat. Veți aprecia foarte mult talia mai subțire și curbele feminine ale corpului tău. Purtându-i în mod regulat timp de câteva săptămâni, veți obține un efect real de slăbire.  Turmalina este un mineral eficient, cu proprietăți electromagnetice naturale. Ajută la buna circulație a sângelui, elimină toxinele, reduce umflarea membrelor inferioare și arde caloriile. Materialul din bambus este rece la atingere, dar în același timp poate menține și căldura. Datorită structurii moleculare speciale a fibrei de bambus, cu micro-orificii și micro-spații, favorizează ventilația și absorbția rapidă a umidității. Materialul flexibil, rezistent și fără cusături garantează confortul la purtare și se adaptează perfect oricărei siluete. Talia înaltă vă subliniază perfect curbele, strânge burta și vă protejează spatele iarna. Acești colanți pot fi purtați în orice anotimp. Materialul plăcut asigură un confort perfect când este purtat de zi cu zi. Se poartă pe sub haine, în timpul activităților sportive sau de agrement. Folosiți colanții modelatori cât mai mult timp și cât mai des, de preferință zilnic și vei obține în curând rezultate vizibile. Dacă purtați colanții și în timpul exercițiilor fizice, arderea se va accelera și veți obține un efect de slăbire mai rapid.   Compoziție: 53% poliamidă, 33% poliester, 14% elastan, fibră de carbon de bambus. Mărime: M - 38/40.
3,5 2
115

Colanți modelatori lungi, M

Colanți modelatori lungi, M

2 review-uri
114,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 114,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: luni 22. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 28 Norocei

Descriere

Acești colanți modelatori unici vă vor ajuta la modelarea unei siluete perfecte. Această lenjerie de corp este îmbogățită cu turmalină, datorită căreia pielea este puternic hidratată, celulita și aspectul general al pielii fiind îmbunătățite semnificativ. Colanții conțin un amestec de fibre carbonice de bambus, care sunt antibacteriene, antifungice și foarte permeabile la aer. Garanța calității și satisfacției. 
Îmbrăcați acești colanți și veți fi imediat surprinsă de rezultat. Veți aprecia foarte mult talia mai subțire și curbele feminine ale corpului tău. Purtându-i în mod regulat timp de câteva săptămâni, veți obține un efect real de slăbire. 
Turmalina este un mineral eficient, cu proprietăți electromagnetice naturale. Ajută la buna circulație a sângelui, elimină toxinele, reduce umflarea membrelor inferioare și arde caloriile. Materialul din bambus este rece la atingere, dar în același timp poate menține și căldura. Datorită structurii moleculare speciale a fibrei de bambus, cu micro-orificii și micro-spații, favorizează ventilația și absorbția rapidă a umidității.
Materialul flexibil, rezistent și fără cusături garantează confortul la purtare și se adaptează perfect oricărei siluete. Talia înaltă vă subliniază perfect curbele, strânge burta și vă protejează spatele iarna.
Acești colanți pot fi purtați în orice anotimp. Materialul plăcut asigură un confort perfect când este purtat de zi cu zi. Se poartă pe sub haine, în timpul activităților sportive sau de agrement. Folosiți colanții modelatori cât mai mult timp și cât mai des, de preferință zilnic și vei obține în curând rezultate vizibile. Dacă purtați colanții și în timpul exercițiilor fizice, arderea se va accelera și veți obține un efect de slăbire mai rapid.
 
Compoziție: 53% poliamidă, 33% poliester, 14% elastan, fibră de carbon de bambus. Mărime: M - 38/40.

Parametri şi specificaţii

Mărime: M
Spălare recomandată: manual

Codul de catalog:

 358466
Distribuie

Review-uri

3,5 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide