Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Covor multifuncțional interior Butter Kings Rabbit, 75 x 45 cm Covor multifuncțional interior Butter Kings Rabbit, 75 x 45 cm
  Puneți-vă în fața ușii un covoraș vesel și haios și imediat veți avea o mai bună dispoziție. Iepurașul genial care se relaxează va face mai veselă intrarea în casa dvs. Covorașul multifuncțional este fabricat din poliester 100%, cu partea de jos cauciucată, captând cu siguranță toate impuritățile de pe încălțămintea dvs. Butter Kings este o marcă cehească originală, care oferă accesorii de uz casnic pline de culori, de imagini vesele și de motive un pic năstrușnice. Dorește să vă înveselească casa cu accesorii originale și chiar reușește acest lucru.  
5,0 1
123

Covor multifuncțional interior Butter Kings Rabbit, 75 x 45 cm

Covor multifuncțional interior Butter Kings Rabbit, 75 x 45 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Puneți-vă în fața ușii un covoraș vesel și haios și imediat veți avea o mai bună dispoziție. Iepurașul genial care se relaxează va face mai veselă intrarea în casa dvs. Covorașul multifuncțional este fabricat din poliester 100%, cu partea de jos cauciucată, captând cu siguranță toate impuritățile de pe încălțămintea dvs.
Butter Kings este o marcă cehească originală, care oferă accesorii de uz casnic pline de culori, de imagini vesele și de motive un pic năstrușnice. Dorește să vă înveselească casa cu accesorii originale și chiar reușește acest lucru.
 

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Dimensiuni: 45 x 75 cm
Material: 100% poliester

Codul de catalog:

 228658
Distribuie
butterkings

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide