Menu
Cutie depozitare pâine Banquet Lavender 43,5 cm Cutie depozitare pâine Banquet Lavender 43,5 cm
 Cutia de depozitare pâine este destinată depozitării tuturor tipurilor de produse de patiserie și protejării acestora împotriva uscării. În partea de jos, cutia de depozitare are orificii pentru ventilație. În designul preferat va decora perfect bucătăria. Bucurați-vă de atmosfera însorită a regiunii Provence. Colecția populară Lavender va aduce arome de lavandă direct în bucătăria dvs. Un design clasic, combinat cu un motiv rustic de lavandă și purpuriu modern, vă luminează masa de bucătărie. Puteți găsi întreaga colecție Lavender AICI.
4,5 17
92

Cutie depozitare pâine Banquet Lavender 43,5 cm

Cutie depozitare pâine Banquet Lavender 43,5 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCutia de depozitare pâine este destinată depozitării tuturor tipurilor de produse de patiserie și protejării acestora împotriva uscării. În partea de jos, cutia de depozitare are orificii pentru ventilație. În designul preferat va decora perfect bucătăria.

Bucurați-vă de atmosfera însorită a regiunii Provence. Colecția populară Lavender va aduce arome de lavandă direct în bucătăria dvs. Un design clasic, combinat cu un motiv rustic de lavandă și purpuriu modern, vă luminează masa de bucătărie. Puteți găsi întreaga colecție Lavender AICI.

Adâncime: 27,5 cm
Culoare: mov
Înălţime: 18,5 cm
Lăţime: 43,5 cm
Material: oțel
 106597
Distribuie
banquet

Review-uri

4,5 (17 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide