Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cutie pliabilă de depozitare Compactor Sandy 40 x 50 x 25 cm, bej Cutie pliabilă de depozitare Compactor Sandy 40 x 50 x 25 cm, bej
 Cutia practică de depozitare din carton Compactor SANDY este ideală pentru depozitarea nu numai a hainelor de sezon, dar și, de exemplu, a documentelor de birou, a fotografiilor sau, de exemplu, a jucăriilor pentru copii în camera de copii. Cutia are mânere pe ambele părți frontale, ceea ce facilitează manipularea cutiei. Dacă nu folosiți cutia, aceasta poate fi pliată cu ușurință și nu ocupă aproape deloc spațiu. Cutia este fabricată din carton dur care este acoperit cu o țesătură nețesută. Cutia are un capac practic, iar dimensiunile sale totale sunt de 50 x 40 x 25 cm.
0,0 0
79

Cutie pliabilă de depozitare Compactor Sandy 40 x 50 x 25 cm, bej

Cutie pliabilă de depozitare Compactor Sandy 40 x 50 x 25 cm, bej

78,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 78,99 lei
Disponibilitate: În stoc
La dumneavoastră: miercuri 04. 10. 2023
Cumpărând obţineţi 19 Norocei

DescriereCutia practică de depozitare din carton Compactor SANDY este ideală pentru depozitarea nu numai a hainelor de sezon, dar și, de exemplu, a documentelor de birou, a fotografiilor sau, de exemplu, a jucăriilor pentru copii în camera de copii. Cutia are mânere pe ambele părți frontale, ceea ce facilitează manipularea cutiei.

Dacă nu folosiți cutia, aceasta poate fi pliată cu ușurință și nu ocupă aproape deloc spațiu. Cutia este fabricată din carton dur care este acoperit cu o țesătură nețesută. Cutia are un capac practic, iar dimensiunile sale totale sunt de 50 x 40 x 25 cm.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 50 cm
Culoare: bej
Înălţime: 25 cm
Lăţime: 40 cm
Material: neţesute

Codul de catalog:

 806328
Distribuie
compactor

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide