Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Dragon din umbră Schleich 70152 Dragon din umbră Schleich 70152
 Arată ca propria lui umbră. Dragonul din umbră din colecția Schleich® ELDRADOR® CREATURES are solzi translucizi și un corp întunecat. De la distanță sau din patul tău, face să pară că nu este alcătuit decât din umbre.   În ELDRADOR®, primul semn de pericol nu este strigătul sau vuietul de luptă. Este întunericul, când lumina soarelui se stinge în mijlocul zilei și timpul pare să stea în loc. În acea liniște amenințătoare, teroarea prinde contur din adâncul umbrelor. Pe cer, silueta fantomatică a unei legende prinde viață, neagră ca noaptea, un dragon din umbră.   Dragonul din umbră își face rondul nocturn printre norii groși de deasupra ELDRADOR®. O amintire sinistră a dragonului de gheață planează asupra regatului. Ce forțe întunecate au invocat acest demon al întunericului?
5,0 2
94

Dragon din umbră Schleich 70152

Dragon din umbră Schleich 70152

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereArată ca propria lui umbră. Dragonul din umbră din colecția Schleich® ELDRADOR® CREATURES are solzi translucizi și un corp întunecat. De la distanță sau din patul tău, face să pară că nu este alcătuit decât din umbre.
 
În ELDRADOR®, primul semn de pericol nu este strigătul sau vuietul de luptă. Este întunericul, când lumina soarelui se stinge în mijlocul zilei și timpul pare să stea în loc. În acea liniște amenințătoare, teroarea prinde contur din adâncul umbrelor. Pe cer, silueta fantomatică a unei legende prinde viață, neagră ca noaptea, un dragon din umbră.
 
Dragonul din umbră își face rondul nocturn printre norii groși de deasupra ELDRADOR®. O amintire sinistră a dragonului de gheață planează asupra regatului. Ce forțe întunecate au invocat acest demon al întunericului?

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 26 cm
Culoare: mov
Înălţime: 21 cm
Lăţime: 21 cm
Material: Plastic
Vârsta recomandată de la: 7 ani

Codul de catalog:

 698155
Distribuie
schleich

Review-uri

5,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide