Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Duș bucal Oral-B Aquacare 6 Pro Expert Duș bucal Oral-B Aquacare 6 Pro Expert
  Duș bucal electric cu tehnologie Oxyjet (apa îmbogățită cu microbule curăță mai eficient), setare de pulsație pentru o curățare precisă, jet de apă liniar sau rotativ. Are grijă de dinții dvs. în timp ce îndepărtează resturile de alimente dintre dinți. Îmbunătățește îngrijirea gingiilor dvs. Modul On-Demand, care vă permite să controlați intensitatea jetului de apă. Rezervorul de apă este situat chiar în partea din spate a mânerului. 6 moduri de curățare selectabile, 3 intensități de curățare - blândă, medie și intensă. În pachet veți găsi 2 capete de rezervă.
0,0 0
871

Duș bucal Oral-B Aquacare 6 Pro Expert

reducere -7% Transport gratuit
Duș bucal Oral-B Aquacare 6 Pro Expert Duș bucal Oral-B Aquacare 6 Pro Expert Duș bucal Oral-B Aquacare 6 Pro Expert Duș bucal Oral-B Aquacare 6 Pro Expert Duș bucal Oral-B Aquacare 6 Pro Expert Duș bucal Oral-B Aquacare 6 Pro Expert Duș bucal Oral-B Aquacare 6 Pro Expert Duș bucal Oral-B Aquacare 6 Pro Expert Duș bucal Oral-B Aquacare 6 Pro Expert

Duș bucal Oral-B Aquacare 6 Pro Expert

Iniţial: 935,99 lei | Reducere: 65,00 lei 870,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 870,99 lei
Disponibilitate: La comandă
Cumpărând obţineţi 304 Norocei

Descriere

Duș bucal electric cu tehnologie Oxyjet (apa îmbogățită cu microbule curăță mai eficient), setare de pulsație pentru o curățare precisă, jet de apă liniar sau rotativ. Are grijă de dinții dvs. în timp ce îndepărtează resturile de alimente dintre dinți. Îmbunătățește îngrijirea gingiilor dvs.

Modul On-Demand, care vă permite să controlați intensitatea jetului de apă. Rezervorul de apă este situat chiar în partea din spate a mânerului.

6 moduri de curățare selectabile, 3 intensități de curățare - blândă, medie și intensă.

În pachet veți găsi 2 capete de rezervă.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Volum: 145 ml

Codul de catalog:

 806505
Distribuie
oralb

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide