Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Formă de chec Nordic Ware Cathedral Formă de chec Nordic Ware Cathedral
 Această formă frumoasă este inspirată din elementele arhitecturale ale stilului gotic, care se caracterizează în principal prin arcade și decorațiuni nobile, așa cum este și această formă minunată. Brandul american Nordic Ware vă propune o execuție perfectă, elaborată în cele mia mici detalii. Colecția de forme festive oferă un decor sclipitor ce amintește zăpada. Formele vă vor evoca o adevărată atmosferă de iarnă. Bucurați-vă de frumosul design de iarnă al formelor de copt Nordic Ware. Potrivite pentru cuptoare până o temperatură maximă 200 °C.
5,0 1
167

Formă de chec Nordic Ware Cathedral

Formă de chec Nordic Ware Cathedral

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă formă frumoasă este inspirată din elementele arhitecturale ale stilului gotic, care se caracterizează în principal prin arcade și decorațiuni nobile, așa cum este și această formă minunată. Brandul american Nordic Ware vă propune o execuție perfectă, elaborată în cele mia mici detalii.
Colecția de forme festive oferă un decor sclipitor ce amintește zăpada. Formele vă vor evoca o adevărată atmosferă de iarnă. Bucurați-vă de frumosul design de iarnă al formelor de copt Nordic Ware. Potrivite pentru cuptoare până o temperatură maximă 200 °C.

Parametri şi specificaţii

Culoare: argintiu
Cuptor cu microunde: Nu
Diametru: 22 cm
Înălţime: 12 cm
Încălzire în cuptor: Da
Maşina de spălat: Nu
Material: aluminiu
Volum: 2,1 l

Codul de catalog:

 124736
Distribuie
nordicware

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide