4home Latieră termo Moo Hot&Cool 240 ml, 1 buc. 4home Latieră termo Moo Hot&Cool 240 ml, 1 buc.
 Uitați de latierele obișnuite și serviți oaspeților Dvs. lapte la cafea direct din „uger de vacă“. Latiera originală Moo are interiorul special format și datorită designului deosebit va impresiona oaspeții dumneavoastră. Perete dublu și proprietăți termo vor asigura temperatura dorită a laptelui mult timp. Colecția Hot&Cool va fi un accesoriu unic pentru masa zilnică și cea de sărbătoare. Latiera este lucrată manual din sticlă borosilicată refractară și ușoară cu perete dublu, care datorită vacuului creat păstrează temperatura băuturii pe o durată îndelungată, pereții de exterior nu transmit temperatura caldă sau rece. Avantajele sticlei borosilicate față de sticla obișnuită este rezistența la temperaturi joase și înalte, la deteriorare mecanică și la contact cu chimicale. Caracteristici: suflate manual perete dublu rezistența mărită la deteriorare mecanică proprietăți termoizolante total transparente
4,5 459
43

4home Latieră termo Moo Hot&Cool 240 ml, 1 buc.

Reducere -48%
4home Latieră termo Moo Hot&Cool 240 ml, 1 buc. 4home Latieră termo Moo Hot&Cool 240 ml, 1 buc. 4home Latieră termo Moo Hot&Cool 240 ml, 1 buc. 4home Latieră termo Moo Hot&Cool 240 ml, 1 buc. 4home Latieră termo Moo Hot&Cool 240 ml, 1 buc.
Acest produs este vizualizat de 5 clienţi În săptămâna acesta a fost cumpărat de 45 clienţi

4home Latieră termo Moo Hot&Cool 240 ml, 1 buc.

459 review-uri
Iniţial: 81,99 lei | Reducere: 39,00 lei 42,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: vineri 05. 03. 2021  
Cumpărând obţineţi 20 Norocei

DescriereUitați de latierele obișnuite și serviți oaspeților Dvs. lapte la cafea direct din „uger de vacă“. Latiera originală Moo are interiorul special format și datorită designului deosebit va impresiona oaspeții dumneavoastră. Perete dublu și proprietăți termo vor asigura temperatura dorită a laptelui mult timp. Colecția Hot&Cool va fi un accesoriu unic pentru masa zilnică și cea de sărbătoare.

Latiera este lucrată manual din sticlă borosilicată refractară și ușoară cu perete dublu, care datorită vacuului creat păstrează temperatura băuturii pe o durată îndelungată, pereții de exterior nu transmit temperatura caldă sau rece. Avantajele sticlei borosilicate față de sticla obișnuită este rezistența la temperaturi joase și înalte, la deteriorare mecanică și la contact cu chimicale.

Caracteristici:

  • suflate manual
  • perete dublu
  • rezistența mărită la deteriorare mecanică
  • proprietăți termoizolante
  • total transparente

Culoare: pur
Cuptor cu microunde: Nu
Diametru: 9 cm
Înălţime: 11 cm
Maşina de spălat: Da
Material: sticlă
Număr de piese într-un set: 1 buc.
Volum: 250 ml
 108777
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (459 review-uri)
99 % clienţii recomandă
9 recenzii

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide