Mop/racletă de fereastră Orion, cu bară telescopică Mop/racletă de fereastră Orion, cu bară telescopică
 Mopul/racleta de fereastră Orion, cu bară telescopică, este un ajutor indispensabil pentru orice gospodină. Cu ajutorul mopului înmuiat veți putea spăla rapid și ușor, iar cu racleta ștergeți și uscați. Mai rămâne doar să curățați rama și ați terminat lucrul. Articulația permite adaptarea unghiului mopului astfel încât spălarea și ștergerea ferestrelor să fie perfecte. Potrivit pentru spălarea ferestrelor, vitrinelor, teraselor de iarnă, geamurilor, oglinzilor.  Mopul are o bară telescopică cu lungime reglabilă de la 76 la 120 cm. Manșonul este detașabil și se fixează cu scai. Se poate spăla până la 40 °C.   materiale ale produsului: plastic, metal, cauciuc, mcrofibre
4,0 27
41

Mop/racletă de fereastră Orion, cu bară telescopică

Mop/racletă de fereastră Orion, cu bară telescopică Mop/racletă de fereastră Orion, cu bară telescopică Mop/racletă de fereastră Orion, cu bară telescopică Mop/racletă de fereastră Orion, cu bară telescopică Mop/racletă de fereastră Orion, cu bară telescopică
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 8 clienţi

Mop/racletă de fereastră Orion, cu bară telescopică

27 review-uri
40,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc mai mult de 10 buc
La dumneavoastră: joi 01. 07. 2021  
Cumpărând obţineţi 12 Norocei

DescriereMopul/racleta de fereastră Orion, cu bară telescopică, este un ajutor indispensabil pentru orice gospodină. Cu ajutorul mopului înmuiat veți putea spăla rapid și ușor, iar cu racleta ștergeți și uscați. Mai rămâne doar să curățați rama și ați terminat lucrul. Articulația permite adaptarea unghiului mopului astfel încât spălarea și ștergerea ferestrelor să fie perfecte. Potrivit pentru spălarea ferestrelor, vitrinelor, teraselor de iarnă, geamurilor, oglinzilor. 
Mopul are o bară telescopică cu lungime reglabilă de la 76 la 120 cm. Manșonul este detașabil și se fixează cu scai. Se poate spăla până la 40 °C.
 
materiale ale produsului: plastic, metal, cauciuc, mcrofibre

Parametri şi specificaţii

Culoare: maro
Lăţime: 28 cm
Lungime: 76 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 112029
Distribuie
orion

Review-uri

4,0 (27 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide