Menu
4home Pahare termo Elegante Hot&Cool 360 ml, 2 buc. 4home Pahare termo Elegante Hot&Cool 360 ml, 2 buc.
 Un accesoriu elegant pentru toți iubitorii de cafea sau ceai. Savurați băutura preferată cu fiecare înghițitură. Paharele au perete dublu și design bine lucrat în fiecare detaliu. În plus pot fi folosite nu numai pentru cafea sau ceai, dar puteți servi în ele și alte băuturi calde sau reci – depinde de alegerea Dvs. Paharele Hot&Cool vor fi accesorii unice pentru servirea mesei zilnice, dar și a mesei de sărbătoare, pot fi și un cadou potrivit pentru cei dragi. Paharele termo sunt lucrate manual din sticlă borosilicată ușoară, cu perete dublu, care datorită vacuului creat păstrează temperatura băuturii pe o durată îndelungată, si pereții de exterior nu transmit temperatura caldă sau rece. Datorită proprietăților termoizolante paharul rămâne rece, iar la folosirea cu băutură fierbinte nu vă ardeți. În caz că le folosiți la băuturile reci, paharele nu se brumează, băutura nu se va încălzi, și gheața se topește încet. Avantajele sticlei borosilicate față de sticla obișnuită sunt rezistența mărită la temperaturi înalte și cele joase, la deteriorare mecanică sau la contact cu chimicale. Avantaje: menține temperatura ideală a băuturi mult timp la folosirea cu băutura caldă nu vă ardeți băutura rece nu se încălzește și gheața se topește încet paharele nu se brumează pot fi spălate în mașina de spălat vase rezistență la temperaturi înalte și joase rezistență la zgârieturi și crăpături Caracteristici: suflate manual perete dublu rezistență mărită la deteriorare mecanică proprietăți termoizolante total transparente
4,5 256
40

4home Pahare termo Elegante Hot&Cool 360 ml, 2 buc.

Reducere -43%
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 87 clienţi

4home Pahare termo Elegante Hot&Cool 360 ml, 2 buc.

256 review-uri
Iniţial: 69,99 Lei | Reducere: 30,00 Lei 39,99 Lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: vineri 24. 01. 2020  
Cumpărând obţineţi 10 Norocei

Descriere

Un accesoriu elegant pentru toți iubitorii de cafea sau ceai. Savurați băutura preferată cu fiecare înghițitură. Paharele au perete dublu și design bine lucrat în fiecare detaliu. În plus pot fi folosite nu numai pentru cafea sau ceai, dar puteți servi în ele și alte băuturi calde sau reci – depinde de alegerea Dvs. Paharele Hot&Cool vor fi accesorii unice pentru servirea mesei zilnice, dar și a mesei de sărbătoare, pot fi și un cadou potrivit pentru cei dragi.

Paharele termo sunt lucrate manual din sticlă borosilicată ușoară, cu perete dublu, care datorită vacuului creat păstrează temperatura băuturii pe o durată îndelungată, si pereții de exterior nu transmit temperatura caldă sau rece. Datorită proprietăților termoizolante paharul rămâne rece, iar la folosirea cu băutură fierbinte nu vă ardeți. În caz că le folosiți la băuturile reci, paharele nu se brumează, băutura nu se va încălzi, și gheața se topește încet.

Avantajele sticlei borosilicate față de sticla obișnuită sunt rezistența mărită la temperaturi înalte și cele joase, la deteriorare mecanică sau la contact cu chimicale.

Avantaje:

 • menține temperatura ideală a băuturi mult timp
 • la folosirea cu băutura caldă nu vă ardeți
 • băutura rece nu se încălzește și gheața se topește încet
 • paharele nu se brumează
 • pot fi spălate în mașina de spălat vase
 • rezistență la temperaturi înalte și joase
 • rezistență la zgârieturi și crăpături

Caracteristici:

 • suflate manual
 • perete dublu
 • rezistență mărită la deteriorare mecanică
 • proprietăți termoizolante
 • total transparente

Culoare: pur
Cuptor cu microunde: Nu
Diametru: 12 cm
Înălţime: 8,5 cm
Lăţime: 14,5 cm
Maşina de spălat: Da
Material: sticlă
Număr de piese într-un set: 2 buc.
Volum: 360 ml
 108767
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (256 review-uri)
98 % clienţii recomandă
5 recenzii

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide