Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pătură 4Home Salazar, turcoaz, 150 x 200 cm Pătură 4Home Salazar, turcoaz, 150 x 200 cm
 Pătura Salazar este confecţionată din microfibre fine şi va da eleganţă fiecărei case. Este foarte moale, pufoasă şi uşor de întreţinut pentru că nu se scămoşează, nu se mototoleşte şi se usucă repede. O faţă a păturii este din micro-pluş călduros iar cealaltă este din microfibre moi şi uşor lucioase, cu motiv decent în stil chateau.  Turcoazul electrizant va da viaţă fiecărui interior. Această pătură vă va încălzi excelent atunci când vremea este rece. Vă puteţi înveli cu ea în faţa televizorului sau o puteţi întinde pe canapea când vă vin musafirii. Vara va decora camera dvs., servind ca şi cuvertură pe pat, sau o puteţi lua cu dvs. în natură sau la picnic. Datorită faptului că este uşoară poate fi şi un bun companion în călătorii.
4,0 45
70

Pătură 4Home Salazar, turcoaz, 150 x 200 cm

Pătură 4Home Salazar, turcoaz, 150 x 200 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescrierePătura Salazar este confecţionată din microfibre fine şi va da eleganţă fiecărei case. Este foarte moale, pufoasă şi uşor de întreţinut pentru că nu se scămoşează, nu se mototoleşte şi se usucă repede. O faţă a păturii este din micro-pluş călduros iar cealaltă este din microfibre moi şi uşor lucioase, cu motiv decent în stil chateau.  Turcoazul electrizant va da viaţă fiecărui interior.
Această pătură vă va încălzi excelent atunci când vremea este rece. Vă puteţi înveli cu ea în faţa televizorului sau o puteţi întinde pe canapea când vă vin musafirii. Vara va decora camera dvs., servind ca şi cuvertură pe pat, sau o puteţi lua cu dvs. în natură sau la picnic. Datorită faptului că este uşoară poate fi şi un bun companion în călătorii.

Parametri şi specificaţii

Culoare: turcoaz
Dimensiuni: 150 x 200 cm
Greutate: 220 g/m2
Material: 100% poliester
Spălare recomandată: 40 °C

Codul de catalog:

 207670
Distribuie
a4home

Review-uri

4,0 (45 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide