Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pătură din lână merinos european Variaţie, 155 x 200 cm Pătură din lână merinos european Variaţie, 155 x 200 cm
Pătura Variaţie este din colecţia unică din lână merino europeană. Produsele din lână merino sunt destinate pentru clienţii cărora le place căldura excepţională. Este foarte uşoară, aerată şi conţinutul de lanolină asigură un efect anti-alergic. Lâna merino este destinată pentru produsele sănătoase de lux, care sunt caracterizate prin inovaţie îmbinată cu cea mai fină lână, procesată prin tehnologii cele mai moderne tehnologii.
4,0 48
320

Pătură din lână merinos european Variaţie, 155 x 200 cm

Pătură din lână merinos european Variaţie, 155 x 200 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescrierePătura Variaţie este din colecţia unică din lână merino europeană. Produsele din lână merino sunt destinate pentru clienţii cărora le place căldura excepţională. Este foarte uşoară, aerată şi conţinutul de lanolină asigură un efect anti-alergic.
 
Lâna merino este destinată pentru produsele sănătoase de lux, care sunt caracterizate prin inovaţie îmbinată cu cea mai fină lână, procesată prin tehnologii cele mai moderne tehnologii.

Parametri şi specificaţii

Culoare: maro
Dimensiuni: 155 x 200 cm
Greutate: 450 g/m2
Material: 100% lână
Spălare recomandată: curatare chimica

Codul de catalog:

 216152
Distribuie
bellatex

Review-uri

4,0 (48 review-uri)
93 % clienţii recomandă
6 recenzii

Întrebări

Acest produs are 3 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide