Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pătură Light Sleep, turcoaz, 150 x 200 cm Pătură Light Sleep, turcoaz, 150 x 200 cm
 Pătura Light Sleep nu numai că este frumoasă, dar este şi practică, fiind multifuncţională. Pătura Light Sleep vă va încălzi plăcut în casă atunci când vremea este rece, dar o puteţi lua la iarbă verde sau la picnic. Vă puteţi înveli cu ea în faţa televizorului sau o puteţi întinde pe canapea când vă vin musafirii. Vara, vă va împodobi camera putând-o folosi ca pe o cuvertură frumoasă de pat.   Pătura Light Sleep este fabricată din microfibre şi este foarte plăcută la atingere, este călduroasă, moale şi fină şi este uşor de întreţinut pentru că nu se scămoşează şi nu se şifonează, uscându-se repede.
4,0 16
53

Pătură Light Sleep, turcoaz, 150 x 200 cm

Pătură Light Sleep, turcoaz, 150 x 200 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescrierePătura Light Sleep nu numai că este frumoasă, dar este şi practică, fiind multifuncţională. Pătura Light Sleep vă va încălzi plăcut în casă atunci când vremea este rece, dar o puteţi lua la iarbă verde sau la picnic. Vă puteţi înveli cu ea în faţa televizorului sau o puteţi întinde pe canapea când vă vin musafirii. Vara, vă va împodobi camera putând-o folosi ca pe o cuvertură frumoasă de pat.
 
Pătura Light Sleep este fabricată din microfibre şi este foarte plăcută la atingere, este călduroasă, moale şi fină şi este uşor de întreţinut pentru că nu se scămoşează şi nu se şifonează, uscându-se repede.

Parametri şi specificaţii

Culoare: turcoaz
Dimensiuni: 150 x 200 cm
Greutate: 360 g/m2
Material: 100% poliester

Codul de catalog:

 218197
Distribuie

Review-uri

4,0 (16 review-uri)
87 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide