Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Periuță de dinți sonică Concept ZK4000 PERFECT Periuță de dinți sonică Concept ZK4000 PERFECT
Periuța de dinți sonică asigură o îngrijire foarte eficientă a dinților și a gingiilor. Modelul ZK4000 este adaptat pentru dinții adulți și oferă o eficiență de câteva ori mai mare decât curățarea manuală. Curățarea dentară sonică este potrivită pentru aproape toată lumea, inclusiv pentru persoanele cu aparat dentar, fațete și proteze. Este mai eficientă în curățarea între dinți și poate fi folosită de persoanele cu dinți și gingii sensibile. Utilizarea regulată previne bolile parodontale și reduce roșeața și sângerarea gingiilor. Periuța de dinți sonică ZK4000 funcționează pe principiul vibrațiilor ultrasonice delicate. Capul periuței vibrează la o viteză de 38.000 de vibrații pe minut, ceea ce reprezintă viteza optimă pentru îndepărtarea perfectă a plăcii bacteriene și tratarea delicată a gingiilor în același timp. Periile distanțate ale periuței pot ajunge mai bine în spațiile dintre dinți și se pot ocupa și de pete. Periuța dispune de 3 moduri de curățare: CLEAN pentru curățarea zilnică și îndepărtarea eficientă a plăcii bacteriene; SENSITIVE pentru curățarea delicată a dinților și gingiilor sensibile; și WHITE pentru îndepărtarea petelor de suprafață de pe dinți pentru a obține un zâmbet alb strălucitor. Totodată, este dotată cu o funcție de memorie care setează automat ultimul mod pe care l-ați folosit la fiecare nouă curățare.
0,0 0
166

Periuță de dinți sonică Concept ZK4000 PERFECT

reducere -14%
Periuță de dinți sonică Concept ZK4000 PERFECT Periuță de dinți sonică Concept ZK4000 PERFECT Periuță de dinți sonică Concept ZK4000 PERFECT Periuță de dinți sonică Concept ZK4000 PERFECT

Periuță de dinți sonică Concept ZK4000 PERFECT

Iniţial: 191,99 lei | Reducere: 26,00 lei 165,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 165,99 lei
Disponibilitate: În stoc
La dumneavoastră: miercuri 04. 10. 2023
Cumpărând obţineţi 25 Norocei

Descriere

Periuța de dinți sonică asigură o îngrijire foarte eficientă a dinților și a gingiilor. Modelul ZK4000 este adaptat pentru dinții adulți și oferă o eficiență de câteva ori mai mare decât curățarea manuală. Curățarea dentară sonică este potrivită pentru aproape toată lumea, inclusiv pentru persoanele cu aparat dentar, fațete și proteze. Este mai eficientă în curățarea între dinți și poate fi folosită de persoanele cu dinți și gingii sensibile. Utilizarea regulată previne bolile parodontale și reduce roșeața și sângerarea gingiilor.

 
Periuța de dinți sonică ZK4000 funcționează pe principiul vibrațiilor ultrasonice delicate. Capul periuței vibrează la o viteză de 38.000 de vibrații pe minut, ceea ce reprezintă viteza optimă pentru îndepărtarea perfectă a plăcii bacteriene și tratarea delicată a gingiilor în același timp. Periile distanțate ale periuței pot ajunge mai bine în spațiile dintre dinți și se pot ocupa și de pete.
 
Periuța dispune de 3 moduri de curățare: CLEAN pentru curățarea zilnică și îndepărtarea eficientă a plăcii bacteriene; SENSITIVE pentru curățarea delicată a dinților și gingiilor sensibile; și WHITE pentru îndepărtarea petelor de suprafață de pe dinți pentru a obține un zâmbet alb strălucitor. Totodată, este dotată cu o funcție de memorie care setează automat ultimul mod pe care l-ați folosit la fiecare nouă curățare.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 3,8 cm
Culoare: alb
Greutate: 0,12 kg
Înălţime: 19 cm
Lăţime: 2,3 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 122245
Distribuie
concept

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide