Poster autocolant Regatul zăpezii 2, 500 x 14 cm Poster autocolant Regatul zăpezii 2, 500 x 14 cm
 Pentru toate fetele care s-au îndrăgostit de Anna, Elsa și prietenii lor din Regatul Înghețat. Decorați-le camera și creați-le propriul regat înghețat. Puteți utiliza posterul singur sau în combinație cu imagini de fundal sau decorațiuni foto.   Este foarte ușor de aplicat. Desenați o linie orizontală pe o suprafață clară și netedă și aplicați posterul. Înainte de apăsarea finală, asigurați-vă că posterul este poziționat corect. Pentru a facilita lipirea, posterul poate fi ușor încălzit cu un uscător de păr. Se aplică direct pe perete și nu pe tapet. Dacă trebuie să eliminați marginea, trageți-o ușor. Material: folie autocolantă din PVC.   Produsul este fabricat în UE. Acest produs este destinat numai în scopuri decorative și poate fi aplicat numai de către sau sub supravegherea unui adult. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani din cauza riscului de sufocare.
0,0 0
38

Poster autocolant Regatul zăpezii 2, 500 x 14 cm

reducere -49%
Poster autocolant Regatul zăpezii 2, 500 x 14 cm Poster autocolant Regatul zăpezii 2, 500 x 14 cm

Poster autocolant Regatul zăpezii 2, 500 x 14 cm

Iniţial: 74,99 lei | Reducere: 37,00 lei 37,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: vineri 25. 06. 2021  
Cumpărând obţineţi 3 Norocei

DescrierePentru toate fetele care s-au îndrăgostit de Anna, Elsa și prietenii lor din Regatul Înghețat. Decorați-le camera și creați-le propriul regat înghețat. Puteți utiliza posterul singur sau în combinație cu imagini de fundal sau decorațiuni foto.
 
Este foarte ușor de aplicat. Desenați o linie orizontală pe o suprafață clară și netedă și aplicați posterul. Înainte de apăsarea finală, asigurați-vă că posterul este poziționat corect. Pentru a facilita lipirea, posterul poate fi ușor încălzit cu un uscător de păr. Se aplică direct pe perete și nu pe tapet. Dacă trebuie să eliminați marginea, trageți-o ușor. Material: folie autocolantă din PVC.
 
Produsul este fabricat în UE. Acest produs este destinat numai în scopuri decorative și poate fi aplicat numai de către sau sub supravegherea unui adult. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani din cauza riscului de sufocare.

Parametri şi specificaţii

Culoare: mov
Lăţime: 14 cm
Lungime: 500 cm
Motiv din poveste: Regatul de gheață

Codul de catalog:

 688546
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide