Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Rulotă Sylvanian family 5045 Rulotă Sylvanian family 5045
  Rulota este gata să pornească la drum. Acesta oferă un confort adevărat, cu o bucătărie complet echipată, toaletă și cameră de zi. În plus, partea superioară poate fi pliată pentru a face loc pentru două pătuțuri.   Iar când peretele lateral cu chicinetă este îndepărtat, este atât de mult spațiu peste tot! Mama are totul la îndemână, inclusiv fier de călcat, pături și jocuri de societate pentru distracția de seară. Spațiul de depozitare din podea ascunde multe surprize!   Specificații: setul conține 42 de accesorii pentru rulote nu include figurine și unele accesorii video: https://www.youtube.com/watch?v=XCjpFIS2UmM
3,5 1
338

Rulotă Sylvanian family 5045

Rulotă Sylvanian family 5045

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Rulota este gata să pornească la drum. Acesta oferă un confort adevărat, cu o bucătărie complet echipată, toaletă și cameră de zi. În plus, partea superioară poate fi pliată pentru a face loc pentru două pătuțuri.
 
Iar când peretele lateral cu chicinetă este îndepărtat, este atât de mult spațiu peste tot! Mama are totul la îndemână, inclusiv fier de călcat, pături și jocuri de societate pentru distracția de seară.
Spațiul de depozitare din podea ascunde multe surprize!
 
Specificații:
  • setul conține 42 de accesorii pentru rulote
  • nu include figurine și unele accesorii
  • video: https://www.youtube.com/watch?v=XCjpFIS2UmM

Parametri şi specificaţii

Culoare: multicoloră
Material: Plastic
Vârsta recomandată de la: 3 ani

Codul de catalog:

 698173
Distribuie
sylvanianfamilies

Review-uri

3,5 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide