Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Schleich - Roșcata Hannah și calul Cayenne Schleich - Roșcata Hannah și calul Cayenne
  Hannah este un călăreț de western pasionat. Cu Cayenne, un cal de cinci an, s-a întâlnit pentru prima dată când făcea curat în grajd. Cayenne era foarte sperios. Hannah i-a cântat cu o voce blândă și nu a durat mult până când au devenit prieteni de nedespărțit. Hannah și-ar dori să devină medic veterinar, la fel ca și mama ei. Setul conține figurina calului și a călăreței, care are mâini mobile.   Figurinele Schleich au un finisaje minunate și materiale de calitate. Acestea susțin creativitatea și imaginația copilului dvs.
5,0 2
90

Schleich - Roșcata Hannah și calul Cayenne

Schleich - Roșcata Hannah și calul Cayenne

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Hannah este un călăreț de western pasionat. Cu Cayenne, un cal de cinci an, s-a întâlnit pentru prima dată când făcea curat în grajd. Cayenne era foarte sperios. Hannah i-a cântat cu o voce blândă și nu a durat mult până când au devenit prieteni de nedespărțit. Hannah și-ar dori să devină medic veterinar, la fel ca și mama ei. Setul conține figurina calului și a călăreței, care are mâini mobile.
 
Figurinele Schleich au un finisaje minunate și materiale de calitate. Acestea susțin creativitatea și imaginația copilului dvs.

Parametri şi specificaţii

Vârsta recomandată de la: 3 ani

Codul de catalog:

 690556
Distribuie
schleich

Review-uri

5,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide