Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set de benzi antiderapante pentru baie, 18 buc. Set de benzi antiderapante pentru baie, 18 buc.
 Dacă doriți să măriți securitatea în baie, sau aveți probleme cu mișcarea, aceste benzi antialunecare de baie sunt potrivite tocmai pentru dumneavoastră. Pot fi ușor aplicate pe o suprafață uscată și curată. Datorită formei rotunde nu se dezlipesc. Pot fi ușor scoase, nu rămân picăturile de apă sub ele, nici resturi de săpun, nu se face mucegai. Benzile pot fi aplicate și pe gresie la bucătărie sau pe scări. Setul conține 12 benzi mari de dimensiune 30,5 x 2,5 cm și 6 mici de dimensiune 21,5 x 2,5 cm.
4,0 5
44

Set de benzi antiderapante pentru baie, 18 buc.

Set de benzi antiderapante pentru baie, 18 buc.

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereDacă doriți să măriți securitatea în baie, sau aveți probleme cu mișcarea, aceste benzi antialunecare de baie sunt potrivite tocmai pentru dumneavoastră. Pot fi ușor aplicate pe o suprafață uscată și curată. Datorită formei rotunde nu se dezlipesc.

Pot fi ușor scoase, nu rămân picăturile de apă sub ele, nici resturi de săpun, nu se face mucegai. Benzile pot fi aplicate și pe gresie la bucătărie sau pe scări.

Setul conține 12 benzi mari de dimensiune 30,5 x 2,5 cm și 6 mici de dimensiune 21,5 x 2,5 cm.

Parametri şi specificaţii

Material: PVC
Număr de piese într-un set: 18 buc.

Codul de catalog:

 681747
Distribuie

Review-uri

4,0 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide