Menu
Termos Orion Teenager, doză 0,7 l Termos Orion Teenager, doză 0,7 l
 Acest termos sub formă de doză este foarte interesant și original. Menține băutura caldă timp de 12 ore și rece 8 ore. Cu cât este mai plin, cu atât își îndeplinește mai bine funcția. Termosul are în capac un muștiuc rabatabil din plastic. Capacul este cu filet, cu garnitură din silicon.   Înainte de a umple termosul, turnați în el apă fierbinte, pentru băuturi calde și apă rece, pentru băuturi reci. Astfel, vasul se va încălzi sau răci, după caz. Goliți această apă după cca. 5 minute și turnați băutura în termos. Umpleți maxim 90 % din capacitate.
4,0 24
62

Termos Orion Teenager, doză 0,7 l

Termos Orion Teenager, doză 0,7 l

24 review-uri
61,99 Lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 3 buc
La dumneavoastră: vineri 25. 09. 2020  
Cumpărând obţineţi 19 Norocei

DescriereAcest termos sub formă de doză este foarte interesant și original. Menține băutura caldă timp de 12 ore și rece 8 ore. Cu cât este mai plin, cu atât își îndeplinește mai bine funcția. Termosul are în capac un muștiuc rabatabil din plastic. Capacul este cu filet, cu garnitură din silicon.
 
Înainte de a umple termosul, turnați în el apă fierbinte, pentru băuturi calde și apă rece, pentru băuturi reci. Astfel, vasul se va încălzi sau răci, după caz. Goliți această apă după cca. 5 minute și turnați băutura în termos. Umpleți maxim 90 % din capacitate.

Culoare: multicoloră
Diametru: 7,5 cm
Înălţime: 21 cm
Material: inox + plastic
Volum: 0,7 l
 109175
Distribuie
orion

Review-uri

4,0 (24 review-uri)
95 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide