Tescoma Purity Doza sănătoasă pentru frigider, 10 ouă Tescoma Purity Doza sănătoasă pentru frigider, 10 ouă
 Doza de bucătărie modernă este excelentă pentru depozitarea igienică a ouălor proaspete în frigider. Cutia este prevăzută cu un marcator de dată unde se poate seta luna şi ziua când au fost ouăle făcute, găuri de ventilație și un adaptor pentru depozitarea și transportul în siguranță a ouălor mici și mari.   Dozele sunt fabricate din material de plastic premium destinat medicinei și farmaciei. Materialul folosit este neutru, nu afectează calitatea alimentelor chiar și în timpul depozitării pe un termen mai lung.   Doza poate fi uşor deschisă si închisă cu ajutorul capacului tip aripi, iar capacul de rezervă este inclus în pachet. Cutia este potrivită pentru mașina de spălat vase, alte componente (capacul nu numărător dată și adaptorul flexibil) nu spălaţi în mașina de spălat vase.  3 ani garanție.
4,5 26
58

Tescoma Purity Doza sănătoasă pentru frigider, 10 ouă

Tescoma Purity Doza sănătoasă pentru frigider, 10 ouă

26 review-uri
57,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: marți 18. 05. 2021  
Cumpărând obţineţi 12 Norocei

DescriereDoza de bucătărie modernă este excelentă pentru depozitarea igienică a ouălor proaspete în frigider. Cutia este prevăzută cu un marcator de dată unde se poate seta luna şi ziua când au fost ouăle făcute, găuri de ventilație și un adaptor pentru depozitarea și transportul în siguranță a ouălor mici și mari.
 
Dozele sunt fabricate din material de plastic premium destinat medicinei și farmaciei. Materialul folosit este neutru, nu afectează calitatea alimentelor chiar și în timpul depozitării pe un termen mai lung.
 
Doza poate fi uşor deschisă si închisă cu ajutorul capacului tip aripi, iar capacul de rezervă este inclus în pachet. Cutia este potrivită pentru mașina de spălat vase, alte componente (capacul nu numărător dată și adaptorul flexibil) nu spălaţi în mașina de spălat vase.  3 ani garanție.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Material: Plastic

Codul de catalog:

 105404
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,5 (26 review-uri)
96 % clienţii recomandă
5 recenzii

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide