Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tractor Bruder John Deere 7930, 1:16, 38,5 x 19 x 22 cm Tractor Bruder John Deere 7930, 1:16, 38,5 x 19 x 22 cm
  Modelul de tractor John Deere 7930, la scara 1:17 este elaborat în cel mai mic detaliu și se remarcă în special prin multifuncționalitate. Tractorul are o cabină cu ferestre și uși care se deschid. Capota tractorului se ridică și permite accesul la blocul motor. Geamurile de bord sunt fabricate din policarbonat transparent de calitate. Dispozitivul de remorcare se poate regla pe înălțime.   Este fabricat din plastic de înaltă calitate. Datorită calității înalte și experienței sale bogate, Bruder este unul dintre cei mai importanți producători de vehicule din plastic din industria jucăriilor. Modelele de tractoare marca Bruder au multe caracteristici autentice, sunt realizate cu precizie și rezistente.
4,5 2
132

Tractor Bruder John Deere 7930, 1:16, 38,5 x 19 x 22 cm

Tractor Bruder John Deere 7930, 1:16, 38,5 x 19 x 22 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Modelul de tractor John Deere 7930, la scara 1:17 este elaborat în cel mai mic detaliu și se remarcă în special prin multifuncționalitate. Tractorul are o cabină cu ferestre și uși care se deschid. Capota tractorului se ridică și permite accesul la blocul motor. Geamurile de bord sunt fabricate din policarbonat transparent de calitate. Dispozitivul de remorcare se poate regla pe înălțime.
 
Este fabricat din plastic de înaltă calitate. Datorită calității înalte și experienței sale bogate, Bruder este unul dintre cei mai importanți producători de vehicule din plastic din industria jucăriilor. Modelele de tractoare marca Bruder au multe caracteristici autentice, sunt realizate cu precizie și rezistente.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 19 cm
Culoare: verde
Greutate: 1,12 kg
Înălţime: 22 cm
Lăţime: 38,5 cm
Material: Plastic
Vârsta recomandată de la: 3 ani

Codul de catalog:

 694629
Distribuie
bruder

Review-uri

4,5 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide