Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Corp de iluminat pentru scări cu LED Emithor 48303STEP LIGHT , 1W, 60lm, 4000K, oțel inoxidabil Corp de iluminat pentru scări cu LED Emithor 48303STEP LIGHT , 1W, 60lm, 4000K, oțel inoxidabil
 Corpul de iluminat pentru scări STEP LIGHT din colecția de iluminat funcțional a furnizorului slovac Luxera are un design simplu și minimalist care se potrivește în orice interior modern sau clasic pentru o iluminare perfectă a scărilor. Din cauza gradului de protecție IP20 mai mic, nu este potrivit pentru amplasarea în zone cu umiditate ridicată. Corpul și rama corpului de iluminat sunt fabricate din metal de înaltă calitate cu un finisaj din oțel inoxidabil. Sub difuzorul din plastic se află un cip LED integrat cu un consum total de energie de 1 x 1 W, cu o intensitate luminoasă de până la 60 lm și o temperatură de cromatică a luminii de 4000 K (lumină albă rece). Corpul de iluminat este proiectat pentru a fi alimentat de la rețeaua electrică la 220-240 V. Avantajul este că nu este nevoie de un transformator extern pentru funcționalitatea sa, deoarece acesta este inclus. Durata de viață a sursei de alimentare este de 30 000 de ore. Pentru instalare este necesară o cutie de instalare KU68. .
0,0 0
93

Corp de iluminat pentru scări cu LED Emithor 48303STEP LIGHT , 1W, 60lm, 4000K, oțel inoxidabil

Corp de iluminat pentru scări cu LED Emithor 48303STEP LIGHT , 1W, 60lm, 4000K, oțel inoxidabil

92,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 92,99 lei
Disponibilitate: În stoc mai mult de 15 buc
La dumneavoastră: marți 28. 05. 2024
Cumpărând obţineţi 16 Norocei

DescriereCorpul de iluminat pentru scări STEP LIGHT din colecția de iluminat funcțional a furnizorului slovac Luxera are un design simplu și minimalist care se potrivește în orice interior modern sau clasic pentru o iluminare perfectă a scărilor.

Din cauza gradului de protecție IP20 mai mic, nu este potrivit pentru amplasarea în zone cu umiditate ridicată. Corpul și rama corpului de iluminat sunt fabricate din metal de înaltă calitate cu un finisaj din oțel inoxidabil. Sub difuzorul din plastic se află un cip LED integrat cu un consum total de energie de 1 x 1 W, cu o intensitate luminoasă de până la 60 lm și o temperatură de cromatică a luminii de 4000 K (lumină albă rece).

Corpul de iluminat este proiectat pentru a fi alimentat de la rețeaua electrică la 220-240 V. Avantajul este că nu este nevoie de un transformator extern pentru funcționalitatea sa, deoarece acesta este inclus. Durata de viață a sursei de alimentare este de 30 000 de ore. Pentru instalare este necesară o cutie de instalare KU68.

.

Parametri şi specificaţii

Acoperire: 20
Adâncime: 3,5 cm
Consum de energie: 1 W
Înălţime: 8,6 cm
Lăţime: 8,6 cm
LED: Da
Material: plastic, metal

Codul de catalog:

 698891
Distribuie
emithor

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide