Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cratiță cupru Orion Morreti Grande cu capac, 22 cm Cratiță cupru Orion Morreti Grande cu capac, 22 cm
 Cratiță din cupru Morreti Grande va fi perfectă pentru pregătirea mâncării sănătoase și gustoase. Cratița este prevăzută cu capac din inox, cu mâner din inox, și cu interior gradat de la 1 l la 3,5 l (la 0,5 l). Cratița este compatibilă cu toate sursele de căldură, în afara celor cu inducție. Nu poate fi spălată în mașina de spălat vase. Seria Moretti Grande face parte din gama de vase cu pereții din 3 straturi, straturile sunt alcătuite din stratul de suprafață gros din cupru, stratul din mijloc de aluminiu, și stratul din interior din inox. Aceste vase se caracterizează prin încălzirea rapidă și o conductivitate a căldurii excelentă. Datorită acestui fapt, mâncarea pregătită își menține gustul natural fără pierderi de vitamine și minerale. Astfel vă puteți crea propriul set, care va satisface stilul dvs. de viață.
2,0 1
246

Cratiță cupru Orion Morreti Grande cu capac, 22 cm

Cratiță cupru Orion Morreti Grande cu capac, 22 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCratiță din cupru Morreti Grande va fi perfectă pentru pregătirea mâncării sănătoase și gustoase. Cratița este prevăzută cu capac din inox, cu mâner din inox, și cu interior gradat de la 1 l la 3,5 l (la 0,5 l). Cratița este compatibilă cu toate sursele de căldură, în afara celor cu inducție. Nu poate fi spălată în mașina de spălat vase.

Seria Moretti Grande face parte din gama de vase cu pereții din 3 straturi, straturile sunt alcătuite din stratul de suprafață gros din cupru, stratul din mijloc de aluminiu, și stratul din interior din inox. Aceste vase se caracterizează prin încălzirea rapidă și o conductivitate a căldurii excelentă. Datorită acestui fapt, mâncarea pregătită își menține gustul natural fără pierderi de vitamine și minerale. Astfel vă puteți crea propriul set, care va satisface stilul dvs. de viață.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 22 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Nu
Înălţime: 11,5 cm
Maşina de spălat: Nu
Vitroceramică: Da
Volum: 4,2 l

Codul de catalog:

 107874
Distribuie
orion

Review-uri

2,0 (1 review-uri)
0 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide