Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Deschizător de doze Vitility VIT-70210110 Deschizător de doze Vitility VIT-70210110
 Acest deschizător vă permite să deschideți prin rotire conserve și doze folosind mai puțină forță. Deschizătorul de conserve are un mâner lat care nu necesită abilități motrice în timpul utilizării. Mânerul are o structură anti-alunecarecare permite o priză bună în mână. La capătul deschizătorului este un cârlig cu care se trage de ochiul dozei, după care trageți de deschizător înspre dvs. și deschideți doza.
0,0 0
34

Deschizător de doze Vitility VIT-70210110

Deschizător de doze Vitility VIT-70210110

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest deschizător vă permite să deschideți prin rotire conserve și doze folosind mai puțină forță. Deschizătorul de conserve are un mâner lat care nu necesită abilități motrice în timpul utilizării. Mânerul are o structură anti-alunecarecare permite o priză bună în mână. La capătul deschizătorului este un cârlig cu care se trage de ochiul dozei, după care trageți de deschizător înspre dvs. și deschideți doza.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb + negru
Greutate: 0,06 kg
Lungime: 16 cm
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic

Codul de catalog:

 358725
Distribuie
vitility

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide