Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Lampă de masă cu LED Rabalux 76004 Siggy, transparentă Lampă de masă cu LED Rabalux 76004 Siggy, transparentă
  Lampa de masă Siggy în stil modern poate fi o piesă de mobilier confortabilă în camera de zi sau în dormitor. Acest model mic, conic în sus, în formă de cilindru, poate fi așezat pe o masă sau pe un raft în camera de zi sau pe o noptieră în dormitor. Echipată cu o bază decorativă rotundă, Siggy este realizată în întregime din plastic transparent și are încorporată o sursă de lumină LED cu o durată de viață de 20.000 de ore și o temperatură de culoare de 3.000 K. Lampa are o putere de 2W și o intensitate luminoasă de 40 de lumeni. Lampa de masă, cu lumina sa albă caldă, ajută la crearea unei atmosfere intime și familiare în cameră, ceea ce poate face mai ușor să vă acordați pentru a vă relaxa. Siggy are capacitatea de iluminare RGB și poate fi, de asemenea, reglabilă, ceea ce înseamnă că luminozitatea sa poate fi controlată cu ajutorul unui comutator tactil. Lampa poate fi încărcată cu ajutorul unui cablu USB și poate funcționa și cu o baterie, dar nu poate fi utilizată/încărcată cu un cablu și cu o baterie în același timp. Lampa de masă Siggy are o înălțime de 125 mm și un diametru de 110 mm.
4,5 1
100

Lampă de masă cu LED Rabalux 76004 Siggy, transparentă

reducere -21%
Lampă de masă cu LED Rabalux 76004 Siggy, transparentă Lampă de masă cu LED Rabalux 76004 Siggy, transparentă Lampă de masă cu LED Rabalux 76004 Siggy, transparentă Lampă de masă cu LED Rabalux 76004 Siggy, transparentă Lampă de masă cu LED Rabalux 76004 Siggy, transparentă Lampă de masă cu LED Rabalux 76004 Siggy, transparentă Lampă de masă cu LED Rabalux 76004 Siggy, transparentă Lampă de masă cu LED Rabalux 76004 Siggy, transparentă Lampă de masă cu LED Rabalux 76004 Siggy, transparentă Lampă de masă cu LED Rabalux 76004 Siggy, transparentă

Lampă de masă cu LED Rabalux 76004 Siggy, transparentă

1 review-uri
Iniţial: 125,99 lei | Reducere: 26,00 lei 99,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 99,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: miercuri 06. 03. 2024
Cumpărând obţineţi 24 Norocei

Descriere

Lampa de masă Siggy în stil modern poate fi o piesă de mobilier confortabilă în camera de zi sau în dormitor. Acest model mic, conic în sus, în formă de cilindru, poate fi așezat pe o masă sau pe un raft în camera de zi sau pe o noptieră în dormitor.

Echipată cu o bază decorativă rotundă, Siggy este realizată în întregime din plastic transparent și are încorporată o sursă de lumină LED cu o durată de viață de 20.000 de ore și o temperatură de culoare de 3.000 K. Lampa are o putere de 2W și o intensitate luminoasă de 40 de lumeni. Lampa de masă, cu lumina sa albă caldă, ajută la crearea unei atmosfere intime și familiare în cameră, ceea ce poate face mai ușor să vă acordați pentru a vă relaxa.

Siggy are capacitatea de iluminare RGB și poate fi, de asemenea, reglabilă, ceea ce înseamnă că luminozitatea sa poate fi controlată cu ajutorul unui comutator tactil. Lampa poate fi încărcată cu ajutorul unui cablu USB și poate funcționa și cu o baterie, dar nu poate fi utilizată/încărcată cu un cablu și cu o baterie în același timp.

Lampa de masă Siggy are o înălțime de 125 mm și un diametru de 110 mm.

Parametri şi specificaţii

Acoperire: 20
Consum de energie: 2 W
Culoare: transparent
Diametru: 11 cm
Înălţime: 12,5 cm
LED: Da
Material: Plastic

Codul de catalog:

 701138
Distribuie
rabalux

Review-uri

4,5 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide