Menu
Lustră de copii Rabalux 4566 Shepherd, Lustră de copii Rabalux 4566 Shepherd,
 Ochii au nevoie de o grijă specială şi de aceea este important ca iluminatul camerelor de copii să fie ales cu grijă. Această lustră a fost concepută special pentru nevoile copiilor. Motivele folosite au fost inspirate din lumea animalelor. Modelele sunt haioase şi incitante, atrăgând atenţia şi dezvoltând imaginaţia copiilor. Pe lângă acestea, lustra corespunde cerinţelor specifice constructive privind intensitatea luminii. Dacă se foloseşte un bec cu lumină caldă, va deveni un accesoriu preferat şi modern al camerei de copii.   Produsul poate fi completat cu un alt corp de iluminat din aceeaşi colecţie.   Soclul E27 este cel mai răspândit tip, în care se poate monta un bac economic, standard sau LED. Sursele de lumină ale aceste veioze pot avea o putere maximă de 60 W. Clasa de protecţie PI20 face ca această lustră să poată fi utilizată numai în spaţii interioare şi uscate.
4,0 6
106

Lustră de copii Rabalux 4566 Shepherd,

Lustră de copii Rabalux 4566 Shepherd,

6 review-uri
105,99 Lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: joi 23. 01. 2020  
Cumpărând obţineţi 30 Norocei

DescriereOchii au nevoie de o grijă specială şi de aceea este important ca iluminatul camerelor de copii să fie ales cu grijă. Această lustră a fost concepută special pentru nevoile copiilor. Motivele folosite au fost inspirate din lumea animalelor. Modelele sunt haioase şi incitante, atrăgând atenţia şi dezvoltând imaginaţia copiilor. Pe lângă acestea, lustra corespunde cerinţelor specifice constructive privind intensitatea luminii. Dacă se foloseşte un bec cu lumină caldă, va deveni un accesoriu preferat şi modern al camerei de copii.
 
Produsul poate fi completat cu un alt corp de iluminat din aceeaşi colecţie.
 
Soclul E27 este cel mai răspândit tip, în care se poate monta un bac economic, standard sau LED. Sursele de lumină ale aceste veioze pot avea o putere maximă de 60 W. Clasa de protecţie PI20 face ca această lustră să poată fi utilizată numai în spaţii interioare şi uscate.

Acoperire: 20
Consum de energie: 60 W
Culoare: albastru
Diametru: 42 cm
Dulie: E 27
Înălţime: 28 cm
Lungime: 100 cm
Material: Plastic
 678036
Distribuie
rabalux

Review-uri

4,0 (6 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide