Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Masă de balcon pliabilă 60 x 40 cm, antracit Masă de balcon pliabilă 60 x 40 cm, antracit
 Relaxați-vă și bucurați-vă de momente plăcute cu familia sau prietenii la această masă suspendată pe balcon. Aveți un spațiu limitat pe balconul dvs.? Atunci această masă este o alegere excelentă. Va servi ca o măsuță de cafea, unde vă puteți savura cafeaua și puteți pune deoparte tot ceea ce trebuie să aveți la îndemână. Cadrul din oțel este puternic și durabil. Masa este vopsită cu vopsea de zinc, este ușor de curățat și nu se va demoda niciodată. Masa de balcon are cârlige de agățat reglabile, astfel încât să o puteți agăța de balustrada oricărui balcon sau terasă. Cumpărați această masă de balcon elegantă și profitați la maximum de spațiul de pe balconul dvs. Grosimea blatului mesei: 0,7 mm. Înălțime reglabilă. Diametrul tubului principal: 22 mm. Cu sistem de închidere și cârlige. Pentru balustrade cu lățimi de la 7 la 15 cm. Dimensiuni: 60 x 40 x 55-70 cm (lăț x adâncime x înălț)
5,0 3
149

Masă de balcon pliabilă 60 x 40 cm, antracit

Masă de balcon pliabilă 60 x 40 cm, antracit

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereRelaxați-vă și bucurați-vă de momente plăcute cu familia sau prietenii la această masă suspendată pe balcon. Aveți un spațiu limitat pe balconul dvs.? Atunci această masă este o alegere excelentă. Va servi ca o măsuță de cafea, unde vă puteți savura cafeaua și puteți pune deoparte tot ceea ce trebuie să aveți la îndemână.

Cadrul din oțel este puternic și durabil. Masa este vopsită cu vopsea de zinc, este ușor de curățat și nu se va demoda niciodată. Masa de balcon are cârlige de agățat reglabile, astfel încât să o puteți agăța de balustrada oricărui balcon sau terasă. Cumpărați această masă de balcon elegantă și profitați la maximum de spațiul de pe balconul dvs.

Grosimea blatului mesei: 0,7 mm. Înălțime reglabilă. Diametrul tubului principal: 22 mm. Cu sistem de închidere și cârlige. Pentru balustrade cu lățimi de la 7 la 15 cm.

Dimensiuni: 60 x 40 x 55-70 cm (lăț x adâncime x înălț)

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 40 cm
Culoare: gri
Înălţime: 70 cm
Lăţime: 60 cm
Material: metal
Sarcina: 50 kg

Codul de catalog:

 701044
Distribuie

Review-uri

5,0 (3 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide