Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pahare termo 4Home Hot&Cool Juicy 250 ml, 2 buc. Pahare termo 4Home Hot&Cool Juicy 250 ml, 2 buc.
  Completați-vă bucătăria cu preferatele pahare termo în aspect original. Pahare elegante Hot&Cool din gama Juicy au designul bine lucrat cu forme perfect rotunjite, perete dublu și o modelare fină a peretelui exterior. Pur și simplu un obiect deosebit pentru orice masă. Volumul clasic al paharelor permite o folosire universală. Doriți să serviți o cafea mai mare, ceai de plante sau o limonadă de casă bine răcită? Nici o problemă! Paharul poate fi folosit fără probleme pentru servirea oricărei băuturi calde sau reci, deci va fi un accesoriu util pe masa dvs. de zi cu zi. Paharele termo sunt lucrate manual din sticlă borosilicată ușoară, cu perete dublu, care datorită vacuului creat păstrează temperatura băuturii pe o durată îndelungată, si pereții de exterior nu transmit temperatura caldă sau rece. Datorită proprietăților termoizolante paharul rămâne rece, iar la folosirea cu băutură fierbinte nu vă ardeți. În caz că le folosiți la băuturile reci, paharele nu se brumează, băutura nu se va încălzi, și gheața se topește încet.  Avantajele sticlei borosilicate față de sticla obișnuită sunt rezistența mărită la temperaturi înalte și cele joase, la deteriorare mecanică sau la contact cu chimicale.   Avantaje: ·        menține temperatura ideală a băuturii mult timp ·        la folosire cu băutura caldă nu vă ardeți ·        băuturile reci nu se încălzesc și gheața se topește mai încet ·        paharele nu se brumează ·        proprietăți termoizolante ·        rezistente la zgârieturi Proprietăți: suflate manual perete dublu rezistență la deteriorare mecanică rezistență termică total transparente
4,5 80
34

Pahare termo 4Home Hot&Cool Juicy 250 ml, 2 buc.

reducere -43%
Pahare termo 4Home Hot&Cool Juicy 250 ml, 2 buc. Pahare termo 4Home Hot&Cool Juicy 250 ml, 2 buc. Pahare termo 4Home Hot&Cool Juicy 250 ml, 2 buc. Pahare termo 4Home Hot&Cool Juicy 250 ml, 2 buc. Pahare termo 4Home Hot&Cool Juicy 250 ml, 2 buc. Pahare termo 4Home Hot&Cool Juicy 250 ml, 2 buc.
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 14 clienţi

Pahare termo 4Home Hot&Cool Juicy 250 ml, 2 buc.

80 review-uri
Iniţial: 59,99 lei | Reducere: 26,00 lei 33,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 33,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: vineri 31. 05. 2024
Cumpărând obţineţi 12 Norocei

Descriere

Completați-vă bucătăria cu preferatele pahare termo în aspect original. Pahare elegante Hot&Cool din gama Juicy au designul bine lucrat cu forme perfect rotunjite, perete dublu și o modelare fină a peretelui exterior. Pur și simplu un obiect deosebit pentru orice masă. Volumul clasic al paharelor permite o folosire universală. Doriți să serviți o cafea mai mare, ceai de plante sau o limonadă de casă bine răcită? Nici o problemă! Paharul poate fi folosit fără probleme pentru servirea oricărei băuturi calde sau reci, deci va fi un accesoriu util pe masa dvs. de zi cu zi.

Paharele termo sunt lucrate manual din sticlă borosilicată ușoară, cu perete dublu, care datorită vacuului creat păstrează temperatura băuturii pe o durată îndelungată, si pereții de exterior nu transmit temperatura caldă sau rece. Datorită proprietăților termoizolante paharul rămâne rece, iar la folosirea cu băutură fierbinte nu vă ardeți. În caz că le folosiți la băuturile reci, paharele nu se brumează, băutura nu se va încălzi, și gheața se topește încet. 

Avantajele sticlei borosilicate față de sticla obișnuită sunt rezistența mărită la temperaturi înalte și cele joase, la deteriorare mecanică sau la contact cu chimicale.  

Avantaje:

·        menține temperatura ideală a băuturii mult timp

·        la folosire cu băutura caldă nu vă ardeți

·        băuturile reci nu se încălzesc și gheața se topește mai încet

·        paharele nu se brumează

·        proprietăți termoizolante

·        rezistente la zgârieturi

Proprietăți:

  • suflate manual
  • perete dublu
  • rezistență la deteriorare mecanică
  • rezistență termică
  • total transparente

Parametri şi specificaţii

Culoare: pur
Cuptor cu microunde: Nu
Înălţime: 12 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: sticlă
Număr de piese într-un set: 2 buc.
Volum: 250 ml

Codul de catalog:

 124288
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (80 review-uri)
98 % clienţii recomandă
7 recenzii

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide