Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pătura 4Home din imitaţie de lână, burgund, 150 x 200 cm Pătura 4Home din imitaţie de lână, burgund, 150 x 200 cm
 Această excepţională şi minunată pătură din imitaţie de lână chiar că vă invită să vă înveliţi pentru o relaxare confortabilă. Este un companion ideal pentru serile de umede de toană şi pentru nopţile geroase de iarnă, încălzindu-vă întreaga familie, oferind un maxim de confort clipelor petrecute împreună.   O faţă a păturii este de culoare burgund, în nuanţă plăcută şi cealaltă faţă este de culoare albă şi este confecţionată din microfibre foarte fine, fiind astfel potrivită şi pentru persoanele cu ce mai sensibilă piele. Pătura din imitaţie de lână vă aduce în casă o atmosferă confortabilă şi călduroasă plină de experienţe irepetabile.
4,5 380
100

Pătura 4Home din imitaţie de lână, burgund, 150 x 200 cm

Pătura 4Home din imitaţie de lână, burgund, 150 x 200 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă excepţională şi minunată pătură din imitaţie de lână chiar că vă invită să vă înveliţi pentru o relaxare confortabilă. Este un companion ideal pentru serile de umede de toană şi pentru nopţile geroase de iarnă, încălzindu-vă întreaga familie, oferind un maxim de confort clipelor petrecute împreună.
 
O faţă a păturii este de culoare burgund, în nuanţă plăcută şi cealaltă faţă este de culoare albă şi este confecţionată din microfibre foarte fine, fiind astfel potrivită şi pentru persoanele cu ce mai sensibilă piele. Pătura din imitaţie de lână vă aduce în casă o atmosferă confortabilă şi călduroasă plină de experienţe irepetabile.

Parametri şi specificaţii

Culoare: vișiniu
Dimensiuni: 150 x 200 cm
Greutate: 430 g/m2
Material: 100% poliester
Spălare recomandată: 40 °C

Codul de catalog:

 203292
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (380 review-uri)
98 % clienţii recomandă
6 recenzii

Întrebări

Acest produs are 3 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide