Menu
Pătură 4Home Soft Dreams Romance, 150 x 200 cm Pătură 4Home Soft Dreams Romance, 150 x 200 cm
 Pătura mătăsoasă şi moale Soft Dreams este practică şi multifuncţională. Datorită moliciunii şi capacităţii de încălzire este ideală în faţa televizorului sau în pat, atunci cînd vremea este urâtă şi vreţi să luaţi ceva moale în braţe. Poate servi şi ca cuvertură peste canapea sau o puteţi lua la picnic sau la cinematograful de vară. Este uşoară şi compactă, putând fi folosită şi în călătorii. Pe scurt, un accesoriu universală, pe care nu veţi vrea să-l lăsaţi din mână.   Pătura Soft Dreams este confecţionată din microfibre moi care sunt plăcute la atingere şi călduroase. Pătura este uşor de întreţinut pentru că nu se scămoşează şi nu se şifonează, uscându-se repede.
4,5 86
50

Pătură 4Home Soft Dreams Romance, 150 x 200 cm

reducere -43%
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 12 clienţi

Pătură 4Home Soft Dreams Romance, 150 x 200 cm

86 review-uri
Iniţial: 87,99 lei | Reducere: 38,00 lei 49,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: marți 27. 10. 2020  
Cumpărând obţineţi 16 Norocei

DescrierePătura mătăsoasă şi moale Soft Dreams este practică şi multifuncţională. Datorită moliciunii şi capacităţii de încălzire este ideală în faţa televizorului sau în pat, atunci cînd vremea este urâtă şi vreţi să luaţi ceva moale în braţe. Poate servi şi ca cuvertură peste canapea sau o puteţi lua la picnic sau la cinematograful de vară. Este uşoară şi compactă, putând fi folosită şi în călătorii. Pe scurt, un accesoriu universală, pe care nu veţi vrea să-l lăsaţi din mână.
 
Pătura Soft Dreams este confecţionată din microfibre moi care sunt plăcute la atingere şi călduroase. Pătura este uşor de întreţinut pentru că nu se scămoşează şi nu se şifonează, uscându-se repede.

Culoare: roz
Dimensiuni: 150 x 200 cm
Material: 100% poliester
Spălare recomandată: 30 °C
 222797
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (86 review-uri)
95 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide